Colgando de un hilo

14/11/2017

Titelles amb ànima

La Sala Fènix presenta la seva 5ª temporada d’ÀNIMA, Cicle de Titelles per a Adults amb quatre propostes. COLGANDO DE UN HILO ha estat la segona de les propostes, presentada en aquest cas, per la Cia. Di Filippo Marionette.

Aquest és el primer espectacle d’aquesta companyia i va ser estrenat en 2012 a Barcelona al Teatre Teresa Pamies, ha voltat per tot el món i ha guanyat alguns premis.

La companyia Di Filippo Marionette està formada per Remo Di Filippo (Italia) i Rhoda López (Australia).

Ens han presentat molts personatges diferents: a Niccoló, el violinista, Pina la ballarina,  Zufolo el pallaso, Molly la dona que escombra,  Fred el ballarí, Costante el ciclista,  Johnny el rockero, un parell de “nois” que ens han entusiasmat amb els seus balls de carrer i a Gino, d’una gran tendresa.

Un espectacle sense paraules, on es reuneixen molts personatges diferents que expliquen la seva pròpia història, amb els seus moviments. Aquest espectacle és una exploració sobre la respiració i els detalls dels moviments de les marionetes, i com els titellaires poden interactuar amb ells. De vegades profunda, és juganera, encantadora, màgica, poètica i adequada per al nen dins de tots nosaltres.

Un espectacle que ens ha agradat molt, que ens ha transmès tranquil·litat i ganes de somniar.

Per llegir l’apunt original sencer, només cal clicar en aquest ENLLAÇ


Todo lo que necesitas para ir al teatro

Colgando de un hilo

Colgando de un hilo

Colgando de un hilo es el primer espectáculo de la compañía Di Filippo Marionette.

Fue presentado por primera vez en 2012 en el Teatro Teresa Pamies de Barcelona y no ha parado de allí…. Gracias a este espectáculo, la compañía ha podido viajar y actuar en circuitos profesionales de teatro en  Italia, España, Bélgica, Suiza, Austria, Francia, Holanda, Alemania, Argentina, Estados Unidos, Perú, Grecia y Australia, ¡llegando a 400 actuaciones!

Un espectáculo sin palabras, se reúnen muchos personajes diferentes que cuentan su propia historia, con sus movimientos. Este espectáculo es una exploración sobre la respiración y los detalles de los movimientos de las marionetas, y cómo los titiriteros pueden interactuar con ellos. A veces profunda, es juguetona, encantadora, mágica, poética y adecuada para el niño dentro de todos nosotros.

Este espectáculo ganó el Primer Premio del Jurado y el Cuarto premio en la categoría “Joven” en el Festival Kleinkunstfestival de Usedom en Junio 2017.

Vídeo

Fotos

Colgando de un hiloColgando de un hiloColgando de un hilo

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

  • 12345

    JOSEP OLIVA SASÉ

    Ahir dins el cicle Ànima de la Sala Fènix, vaig estar gaudint d’aquest espectacle de titelles de fil a càrrec de la Companyia Di Filippo Marionette formada per una parella que donen vida a una sèrie de personatges que manipulen amb una total perfecció. Alguna vegades individualment i en altres ocasions els dos titellaires amb una perfecta coordinació, van donant vida a un músic, un biciclista, una ballarina, un cantant i molts més que et transporten a un món màgic i poètic. Una hora que es va fer molt curta. Ahir però era el ùltim dia. Espero que tornin.

    13/11/2017