Titelles amb ànima

Colgando de un hilo

Colgando de un hilo
14/11/2017

La Sala Fènix presenta la seva 5ª temporada d’ÀNIMA, Cicle de Titelles per a Adults amb quatre propostes. COLGANDO DE UN HILO ha estat la segona de les propostes, presentada en aquest cas, per la Cia. Di Filippo Marionette.

Aquest és el primer espectacle d’aquesta companyia i va ser estrenat en 2012 a Barcelona al Teatre Teresa Pamies, ha voltat per tot el món i ha guanyat alguns premis.

La companyia Di Filippo Marionette està formada per Remo Di Filippo (Italia) i Rhoda López (Australia).

Ens han presentat molts personatges diferents: a Niccoló, el violinista, Pina la ballarina,  Zufolo el pallaso, Molly la dona que escombra,  Fred el ballarí, Costante el ciclista,  Johnny el rockero, un parell de “nois” que ens han entusiasmat amb els seus balls de carrer i a Gino, d’una gran tendresa.

Un espectacle sense paraules, on es reuneixen molts personatges diferents que expliquen la seva pròpia història, amb els seus moviments. Aquest espectacle és una exploració sobre la respiració i els detalls dels moviments de les marionetes, i com els titellaires poden interactuar amb ells. De vegades profunda, és juganera, encantadora, màgica, poètica i adequada per al nen dins de tots nosaltres.

Un espectacle que ens ha agradat molt, que ens ha transmès tranquil·litat i ganes de somniar.

Per llegir l’apunt original sencer, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Volver a Colgando de un hilo

¡Enlace copiado!