Un espectacle gamberro ple de nostàlgia

Cobi Curro Naranjito

Cobi Curro Naranjito
28/12/2017

Un espectacle amb dramatúrgia i direcció de Martí Torras Mayneris i protagonitzat per The Feliuettes (Laura Pau, Laia Alsina i Maria Cirici) i Ferran Vilajosana.

És un espectacle esbojarrat, és un musical, és teatre, és humor gamberro, és un absurd de començament a final.

Estem en un bar de carretera, en un punt indeterminat de la N-II entre Maçanet de la Selva i els Monegres, un bar/fonda amb el curiós nom de COBI CURRO NARANJITO (antiga Casa Mary), on viuen ancorades en el passat les tres filles i «mitja» de la Mary (ja morta) i del Francisco. El seu pare les va abandonar, l’únic que saben d’ell és que havia treballat com a mascota, com a Cobi, Curro i Naranjito.

Elles volen conèixer el seu pare i saben que el trobaran entre els assistents a una trobada de mascotes. Han organitzat el T.I.M.O. 2017: la Trobada Internacional de Mascotes Oblidades, una convenció on es retrobaran totes les Mascotes esportives i corporatives, per recordar els vells temps.

Una interacció continuada amb el públic i un gran sentit de l’humor, ens ha fet passar una estona divertida. Hem recordat vells temps, hem rigut, hem aplaudit i hem cantat.

COBI, CURRO, NARANJITO no té una dramatúrgia convencional i per tant presenta moments molt reeixits i d’altres que no tant. Un espectacle amb un ritme desigual però que aconsegueix el que pretenen, imbuir al públic de sensacions nostàlgiques i fer-nos riure amb el cúmul de despropòsits que es van produint.

Aquest és el segon espectacle de la companyia formada per aquest trio de cantants i comediantes, i que com elles es defineixen, componen una companyia inestable que mai està quieta. Al director i dramaturg de la proposta, Martí Torras Mayneris el recordem pels seus exitosos espectacles de clown RHUM i RHÜMIA.

Un espectacle que aconsegueix «integrar» al públic de la sala … tant, que en aquesta ocasió em va tocar el rebre, però va ser divertit.

Un espectacle gamberro ple de nostàlgia.

Per veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Volver a Cobi Curro Naranjito

¡Enlace copiado!