Clara ens abdueix amb la seva energia musical

Clara Peya, en concert

Clara Peya, en concert
16/09/2018

Divendres 13 de setembre, dia de l’apertura de temporada a la Sala Beckett, expectació i alegria continguda al mateix temps, retrobaments, curtes xerrades i un esdeveniment especial, un concert de Clara Peya proposat per a l’ocasió.

Clara Peya, nascuda a Palafrugell en 1986 és pianista i compositora. Cofundadora de la companyia de teatre, dansa i música en directe Les Impuxibles, de la qual nosaltres hem pogut gaudir dels espectacles “Aüc: el so de les esquerdes” i “Limbo”. Al mes de març presentaran a la sala de dalt la peça “Suite Toc núm 6” amb Judit Pujol i María Velasco.

Ha presentat set discos sota el seu nom on han col·laborat  músics com Silvia Perez Cruz, Judit Neddermann, Pau Figueras, Ferran Savall o Adrià Plana entre d’altres.

Compositora de diverses músiques per espectacles com «Montag 451«, «Una habitació buida» al Teatre Eòlia, «Medusa» al TNC, «Mares i filles» i «Homes foscos» a El Maldà, així com la banda sonora per a l’adaptació de «Jane Eyre» dirigida per Carme Portaceli o la música de «Renard o El llibre de les bèsties» dirigida per Marc Rosich, ambdues estrenades al Teatre Lliure.

A través de la seva música s’explica, es transforma «fent la meva música sóc molt feliç i interpretant-la també. Quan toco em transporto i m’encanta«.

Una música que sembla fluir i és fàcil d’escoltar encara que es pot copsar la dificultat de la interpretació. Tres pianos a l’escenari i la col·laboració de Guillem Albà (amb qui prepara l’espectacle «Pluja» que es presentarà a la sala de dalt de la Beckett al mes de desembre) i que ens ha deixat enamorats del titella que l’acompanyava, Aida Oset amb la seva veu i Judit Colomer.

La Clara és capaç de seguir interpretant la seva música al piano, inclús mentre se li renta el cap amb sabó i se li aclareix amb aigua… i tot això en viu i en directe. Té una capacitat especial per crear i interpretar musicalment les seves propostes escèniques, que van molt més enllà d’un concert, perquè crea una atmosfera i una posada en escena diferent, en una barreja d’arts escèniques que, almenys a nosaltres ens hipnotitza.

Un gran concert, una apertura de temporada de les que deixen petjada.

Per veure la ressenya, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

 

← Volver a Clara Peya, en concert

¡Enlace copiado!