Creativitat al servei de l’espectacle

Cirque du Soleil: TOTEM

Cirque du Soleil: TOTEM
25/03/2018

La companyia canadenca de circ més internacional torna a Barcelona quan es celebren 20 anys del seu primer muntatge a la nostra ciutat. Des de llavors, nombrosos espectacles s’han pogut veure sota la seva gran carpa blanca o dins d’altres recintes, encara que no en ordre cronològic, tots ells compartint una gran i espectacular posada en escena i un imaginari que els ha portat a crear la seva pròpia marca. Així, ens trobem amb un estil propi tan potent que sovint d’altres han intentat copiar-lo per captar part del seu prestigi, arribant a trascendir inclús més enllà del propi gènere.

Aquest espectacle utilitza la mateixa fòrmula que els anteriors, presentant números nous de circ impressionants embolicats a partir d’una temàtica i una història pròpia que serveix alhora per justificar l’escenografia, el vestuari i la resta d’aspectes tècnics brillantment executats. En aquest sentit, malgrat tractar-se d’un espectacle completament nou, un pot tenir la sensació que l’estructura de l’espectacle és repeteix respecte els anteriors muntatges, però la  espectacularitat i la cura amb que està elaborat cada detall fa que veure l’espectacle sigui tot un plaer i que novament la companyia no decebi, haguem vist molts o cap dels seus muntatges. D’altra banda, la posada en escena torna a ser molt cuidada, resultant dinàmica i sent capaç d’omplir eficaçment el gran recinte. A més, la utilització de música en directe és un punt a favor, la qual resulta de gran qualitat, com els diferents números de circ que brillen gràcies a un disseny imaginatiu i a una gran execució, sempre abraçant l’esperit del muntatge.

Així doncs, Totem és un espectacle per a tots els públics amb la capacitat de fer-nos obrir la boca gràcies tant als seus mitjans tècnics com a la seva creativitat i execució artística. Sens dubte, entrar a la gran carpa blanca de Cirque du Soleil esdevé tota una experiència.

← Volver a Cirque du Soleil: TOTEM

¡Enlace copiado!