Comença l’espectacle (no apte per a tothom)

Circo de los Horrores: Apocalipsis

Circo de los Horrores: Apocalipsis
02/12/2019

Aquest cop he de dir que hi tinc dues valoracions d’aquest espectacle, i així ho intentaré explicar …

El Circo de los Horrores ha tornat a Barcelona amb l’espectacle Apocalipsis i aquest cop he anat a veure-ho i a deixar-me sorprendre a través d’aquest circ i teatre d’impacte tal com s’anuncien.

Amb aquest fil conductor ens presenten uns números de ‘circ’ diferents del que hem vist. És pur espectacle que agrada i molt al públic assistent. Però…

Anem preparats, no és un circ com hem vist últimament. És directament un espectacle amb molta adrenalina en vena que comença directament quan tenim el bitllet a la mà i entrem a la seva carpa.

El primer que em crida l’atenció es l’entregat que veiem el públic. Sembla que anem a veure un grup musical en la seva gira per Barcelona. Abans de començar ja tenim al cap de pista amb els assistents. Primer moment d’incòmodament de la nit (i no l’únic) amb el que m’agrada anar al teatre i ser partícip de la funció aquí puc ser protagonista sense voler i a més rebre de debò.

Però no tot són aquests moments incòmodes, tenim els diferents números acrobàtics que emocionen de debò. I estan magníficament executats. Tots rebuts amb aplaudiments per part de tot el públic. Entre un número acrobàtic i l’altre, el públic és el protagonista de la pista. Altres moments incòmodes que entre els que hem anat i estem asseguts estem amb l’angoixa que no ens toqui sortir.

Sí, ha estat tot un espectacle. Un concert d’òpera rock circense, tal com diuen, que fusiona en un xou rock i òpera, música en directe, teatre musical i el risc (i mai millor dit) del circ. Per cert, per molt que dic que tenim òpera, si sou amics del Liceu, aquesta no és la millor opció per a vosaltres.

La part visual és brutal!! No puc dir res més que val la pena per l’efecte que produeix en tot moment i que et deixa bocabadat.

Amb tot és un muntatge brutal i trepidant que accelera de 0 a 100 en pocs minuts o et deixa sense alè. Podeu veure la resta de la meva opinió al següent enllaç i podreu comprendre més la meva puntuació. Possiblement pels números que conformen l’espectacle hauríem de proposar un punt més alt però l’opinió personal és de tot el muntatge en general i com l’he percebut des de l’inici.

← Volver a Circo de los Horrores: Apocalipsis

¡Enlace copiado!