Amistat acrobàtica

Circ pistolet: Quan no tocàvem de peus a terra

Circ pistolet: Quan no tocàvem de peus a terra
19/07/2018

Ahir nit d’estrena a la Seca, amb QUAN NO TOCÀVEM DE PEUS A TERRA de Circ Pistolet a la sala Joan Brossa, un espectacle autobiogràfic de l’amistat de dos amics lliurement adaptada al circ a través dels equilibris acrobàtics.

Tomàs Cardús i Enric Petit són els dos artífexs d’aquest espectacle que mostren a l’escenari una gran complicitat. L’any 1987 es van conèixer a l’assaig de canalla de la colla castellera Minyons de Terrassa, i els ensenyen els passos castellers amb l’ajuda d’un tronc de fusta. Allà va començar la seva amistat.

Entren en el món del circ l’any 1997 i després d’anys de formació, en 2008, l’Enric crea la companyia Circ Pistolet a la que s’incorpora en Tomàs l’any següent. Tots dos participen en la creació de l’espectacle «Le Grand C» guanyador del Premi Ciutat de Barcelona de Circ l’any 2012.

QUAN NO TOCÀVEM DE PEUS A TERRA gira al voltant de tres eixos principals: els equilibris, l’amistat i la fusta. Aquest espectacle ha estat guardonat amb el premi Zirkolika al millor espectacle de carrer de l’any 2017.

Un espectacle plantejat amb una gran dosi d’humor i una posada en escena dinàmica, viva i dotada d’una aparent gran espontaneïtat.

Amb la simplicitat d’uns troncs de fusta i dues planxes també de fusta, i l’única ajuda de les seves mans i els seus cossos, realitzen equilibris «impossibles» realment espectaculars.

Segons comenten, l’espectacle està pensat per a tots els públics amb la idea de compartir la importància de l’amistat, la competència sana i les emocions, utilitzant elements senzills per aconseguir no tocar de peus a terra com quan érem infants i érem capaços de fer volar la imaginació.

Acompanyats de la música de la Companyia Elèctrica Dharma i Jordi Molina, ens han ofert un espectacle delicat i potent que ens ha fet gaudir com a infants.

Per veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Volver a Circ pistolet: Quan no tocàvem de peus a terra

¡Enlace copiado!