Lope de Vega vist des de l’aplicació de Google Earth

Cia. Obskené: Fuenteovejuna

Cia. Obskené: Fuenteovejuna
13/02/2016

Aquesta adaptació de la coneguda obra de Lope de Vega, Fuenteovejuna, ha estat obra d’Anna Maria Ricart, periodista que treballant a Catalunya Radio va decidir iniciar els seus estudis a l’Institut del Teatre i el 2013 va decidir donar el cop de porta al periodisme per dedicar-se de ple a la seva passió de dramaturga. Amb aquesta adaptació va guanyar el Premi Max 2015 a la Millor Adaptació Teatral.

L’obra barreja el llenguatge i els versos de Lope de Vega amb el llenguatge actual. Es combinen, per exemple, amb la detallada observació del casament de Laurencia i Frondoso des de l’aplicació informàtica de Google Earth, i amb la convocatòria a la revolta des de les xarxes socials amb el #comendador.

Amb una força increïble els set actors es belluguen per l’espai escènic i fora d’ell interpel·lant directament al públic, jugant amb ell al mateix temps que expliquen la història.

Una obra que ens ha sorprès i ens ha agradat molt; sens dubte la recomanem.

La versió completa de la nostra valoració, la trobareu en el següent enllaç del blog “Voltar i Voltar”: http://wp.me/p19AHZ-gj8

.

.

← Volver a Cia. Obskené: Fuenteovejuna

¡Enlace copiado!