Anna

12/11/2017

No puc explicar quasi res…

… Perquè qualsevol cosa seria un avançament, i per això a Barcelona ja tenim al Bob Espòiler. Sí puc dir que només d’entrar a l’Àtic 22 ens submergim en unes golfes plenes de roba estesa i això ja ens situa una pila d’anys enrere, i allà hi trobem una noia que va plegant la que ja està eixuta. El seu vestit també ens transporta cap als anys cinquanta, i de sobte es veu reflectida davant un mirall, i la noia del mirall en surt i comencen a parlar com dues adolescents que es van coneixent, descobrint-se l’una a l’altra i juguen al vell joc d’endevinar alguna cosa amagada a les golfes: jo pregunto i tu només pots respondre sí o no i no s’hi val a rendir-se. I així anem descobrint coses que van passar, o potser no, o que alguna es va imaginar, o potser les dues… Puc dir que és que és una peça molt treballada on van aflorant velles històries, com si anéssim traient capes de la ceba del subconscient.

Ann Perelló i Lucia Torres han estat molt bé en els seus paper dirigides pel propi Marc Torrecillas, l’autor. Callo perquè encara se m’escaparien coses que val més no desvetllar.

 

 

 

 

Crítica completa »    http://bit.ly/2AyuWhl


Todo lo que necesitas para ir al teatro

Anna

En Anna se explora el miedo a la pérdida de alguien amado, el miedo a aquello desconocido y el miedo a descubrir la verdad o, cuanto menos, a hacerla salir a la luz donde no se la puede disfrazar con mentiras. Anna es una historia de pequeñas historias que se van tejiendo para acabar formando una telaraña en la que el espectador puede quedar atrapado intentando de salir.

Fotos

AnnaAnnaAnna

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

  • 12345

    sonia saurí

    M’ha encantat i m’ha sorprès.
    Una gran actuació.

    30/10/2017