Talks stand-up

Charlas Talks: Christmas Talks

Charlas Talks: Christmas Talks
18/06/2018

Cinc cracks de l’humor comparteixen escenari !!!  Àlex Martínez Vidal, David Martos, Ignasi Taltavull, Llimoo i Tomàs Fuentes, guionistes d’humor de “El Mundo Today”, “Buenafuente” , “La Competència”, ”Està passant” , “Matriculats” i “El Paisano”, han creat un espectacle diferent, original i innovador.

“Charlas Talks” és una parodia a les TED Talks (una mena de micro conferencies, que sota el lema «idees que paga la pena difondre», volen transmetre’ns coneixements i idees, amb la finalitat de canviar algunes actituds i maneres de viure).

Una veu en off, imatges, diapositives i cinc conferenciants independents, que ens parlen entre altres coses de, quines són les claus de l’èxit, de les noves tecnologies, d’internet, de la societat, del futur i de la superació personal. Temes quotidians i d’actualitat, presentats de manera irònica, divertida, amb un gran sentit de l’humor, i molt, molt d’enginy.

 

Aquesta és una d’aquelles ocasions en les que m’ha costat molt valorar un espectacle. Perquè tot i que m’ho vaig passar bé, i vaig trobar genials alguns gags, no vaig sortir del tot convençuda. Tot al contrari que el públic assistent, que no va parar de riure durant tot l’espectacle. No ho sé. Pot ser tenia un mal dia, pot ser estava cansada.

Així dons, només us puc dir una cosa, no feu cas de la meva valoració!!! Si sou fans dels monòlegs, aneu-los a veure, estic segura que us ho passareu genial.  

← Volver a Charlas Talks: Christmas Talks

¡Enlace copiado!