Quan la dificultat sembla fàcil

Capas

Capas
06/12/2015

“CAPAS” (premi com millor espectacle de circ de sala, dels Premis Zirkolika de Circ de Catalunya al 2011), és el nom del primer espectacle de la Companyia Eia.

Eia va ser creada a partir de la fusió d’Armando Rabanera, Fabrizio Giannini, Cristiano Della Monica (Cirque Vague, el Circo de la Sombra i Le Grand Osim Orquesta) amb Francesca Lissia i Celso Pereira (Celso y Frana), amb el desig d’explorar i confrontar la seva manera de fer circ. Quatre acròbates i un músic ens van fer passar una tarda realment fantàstica.

A “Capas” podem veure un treball col·lectiu i en equip, on vam poder apreciar la gran complicitat que hi ha entre tots ells, mostrant-nos la seva passió pel circ i les diferents formes de treballar la disciplina de l’acrobalance. Circ, música i dansa unides per oferir-nos un preciós espectacle ple d’humor i poesia. Salts mortals, equilibris, acrobàcies i malabarismes executats d’una manera brillant, utilitzant elements com llençols, cordes de saltar o una pilota.

“Capas” és un espectacle que gira en torn als records, a la família, a la infància. Un recorregut a ritme de música en directe (bateria, guitarra, tambors, flauta) i cants, mentre un armari gegant s’anirà alliberant, de mica en mica, de totes les capes que el formen, deixant visible el seu esquelet, amb la finalitat de transportant-nos al principi dels nostres orígens, on hi tenim guardats els nostres secrets, les nostres històries. Capes que ens posem nosaltres mateixos per protegir-nos del món que ens envolta.

Espectacle recomanat per a tots els públics. No el deixeu escapar !!!

← Volver a Capas

¡Enlace copiado!