Surrealista, extravagant, delirant, complexa, diferent.

Broken Heart Story

Broken Heart Story
17/05/2016

Sabíem a priori que era una mica surrealista i que calia deixar-se portar per on l’autora i directora Saara Turunen ens volgués portar, i això és el que vam fer en entrar a la sala i ocupar els nostres seients.

BROKEN HEART STORY és un conte que ens parla de l’art i de l’amor. Una escriptora (Carla Torres) que se’ns presenta amb bigoti, «perquè així tot és més fàcil», vol ser una dona independent, no vol assolir el paper que socialment li està assignat a una dona, que contempla enamorar-se i formar una família. Però una part de si mateixa vol ser aquesta dona, somia a ser una «Pretty woman» que acaba trobant l’home de la seva vida. I és aquest altre jo, la seva anima (Patricia Mendoza) la que un dia decideix abandonar la dona independent per viure el seu somni. Però l’escriptora perd amb ella la seva inspiració. Sense ànima no pot escriure. Mentre l’escriptora es preocupa per temes transcendents com el capitalisme o la mort, la seva anima només pensa en l’amor.

Una obra complicada de la qual és difícil seguir un fil argumental, els actors van deixant anar idees, suggeriments, paraules … que sovint no aclareixen res i només embolica una mica més la historia. Una narrativa molt original on l’expressivitat dels personatges diuen més que el mateix text.

Surrealista, extravagant, delirant, complexa, diferent ….. Malgrat tot això, la nostra valoració no és pas tan elevada com la dels nostres amics «teatraires» i en cap cas la considerem com una de les obres imprescindibles de la temporada.

Vaolració sencera AQUÍ

← Volver a Broken Heart Story

¡Enlace copiado!