Broadway a Cappella

20/12/2018

El naixement d’un gran grup “a Cappella”

Una fusió de música a cappella i teatre musical amb arranjaments i direcció de Gerard Ibañez en aquesta proposta on 13 veus interpreten 35 temes musicals amb coreografia de Zuhaitz San Buenaventura.

Sense cap instrument i jugant únicament amb les seves veus, a BROADWAY A CAPPELLA, els 13 joves artistes ens han ofert un magnífic concert teatralitzat, trepidant, ple d’energia i d’un entusiasme que s’ha encomanat a tota la platea. Hem de destacar també, que en aquesta nova formació, cap d’ells porta auriculars com en altres casos, on poden escoltar la música de les cançons per ajudar-se en la seva correcta interpretació. Aquí no hi ha trampa ni cartó.

Avui hem vist actuar 13 dels 15 seleccionats, ja que dos d’ells actuaran de cover.

Una acurada selecció de temes de diferents musicals com Els Miserables, El Fantasma de l’Òpera, Sonrisas y lágrimas, Grease, Hair, … amb uns mes que encertats arranjaments, on totes les veus han estat acompanyades de Beatboxing (produir sons de bateries, imitar sons com el vent o la pluja, només amb la utilització de la boca, el nas, la llengua, els llavis i la veu).

Daniel Anglès en la RdP, va comentar que s’ha volgut fer un gran esforç en editar un CD amb les cançons de l’espectacle, malgrat que totes les escollides són en anglès, perquè això és tan sols el naixement d’aquest grup i volen potenciar les gires inclús a escala internacional.

En resum: un gran espectacle on la música i el ball omplen l’escena.

Per poder veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

 


Todo lo que necesitas para ir al teatro

Broadway a Cappella

Broadway a cappella es una fusión increíble de música a capella y teatro musical.

La voz humana es el instrumento más poderoso, expresivo, emocionante y complejo que existe. Ahora podrás descubrirlo en Broadway a cappella, donde podrás disfrutar de 13 voces a cappella que te invitarán a hacer un viaje por el mejor de Broadway.

Un recital de las grandes canciones del paraíso del teatro musical, interpretado por trece de los mejores cantantes de musical en nuestro país. Sin instrumentos, sólo con sus voces.

Vídeo

Fotos

Broadway a CappellaBroadway a CappellaBroadway a CappellaBroadway a Cappella

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

Sé el primero en dejar tu valoración

Artículos relacionados