“La platea del Teatre Condal es converteix en un autèntic concert de música negra”

Block Party by Brodas Bros. James Brown tribute

Block Party by Brodas Bros. James Brown tribute
08/11/2017

 

Música, ball i moltes ganes de passar-ho bé.

El Teatre Condal ha estrenat “James Brown Tribute“ un espectacle en forma de festa- concert que vol homenatjar la música negra i la música Funk dels anys 80. Un espectacle que fa un repàs a alguns dels grans hits de James Brown, Bar-kays, Nas, Erik B & Rakim, Sugarhill gang, etc.

Dalt de l’escenari la banda en directe Nación Funk All-Stars amb Lalo López, Guilliam Sons, Roger Martínez, Marc Benaiges i Adri González capitanejats per Lalo Lopez, les coreografies dels Brodas Bros (Berta Pons, Clara Pons, Pol Fruitós, Lluc Fruitós, Marc Carrizo) grup de hip hop i cultura urbana de referència al nostre país; Michel Clavero com a frontman i un cantant convidat sorpresa en cada actuació. Un total de sis ballarins, sis músics i dos cantants que omplen el teatre d’energia a ritme de Funk i Hip Hop, música i ball que ens recorden a les Block Parties que van sorgir als barris de Nova York a finals dels anys 70; festes indisciplinars que es feien en espais abandonats on es celebraben trobades en què música, a través de DJs o MCs, com Cool Herc, Africa Bambata o Grandmaster Flaix, i grafiti, coexistien en harmonia.

 

Si teniu ganes de desconnectar, “ James Brown Tribute“ és una bona opció per fer-ho. Us asseguro una hora i quart de bona música i bon ritme en el que tothom hi pot participar, perquè a part de poder ballar i cantar està permès fer fotografies i enregistraments de les actuacions.

 

 

← Volver a Block Party by Brodas Bros. James Brown tribute

¡Enlace copiado!