Dos humans i un corb anomenat Gus

Baró d'Evel: Là

Baró d’Evel: Là
09/07/2018

Un nou espectacle del Festival Grec. Es tracta de de la companyia Baró d’Evel; és la primera part del díptic escènic Là, sur la falaise que la companyia ha decidit portar als escenaris barcelonins i, que si es compleixen les previsions, l’any 2019 tancaran amb “Falaise”. Dues peces concebudes per explorar les dualitats, que es mouen entre conceptes oposats, negre i blanc, equilibris i desequilibris.

Ja vam veure incorporació d’animals, un cavall i ocells, a “BÈSTIES”, l’anterior espectacle que vam poder gaudir al Mercat de les Flors l’any 2015. Els altres espectacles que hem vist de la companyia han estat “OBRES” en 2013, “MAZÙT” en 2012 ambdós al Mercat de les flors, i “Ï” al Teatre Lliure, en 2011 on nosaltres vam descobrir el treball de Blaï Mateu.

Una peça per a dos humans, un micro, un corb anomenat Gus i dos colors: el blanc i el negre. Poesia, moviment i circ contemporani en un espectacle diferent, que atrapa per la seva senzillesa i alhora extremada complexitat. Un escenari blanc en què van apareixent les pinzellades negres, i un vestuari negre que de mica en mica es va cobrint de blanc. La música de Fanny Thollot, i la il.luminació d’Adèle Grépinet tenen un paper fonamental en tota la proposta.

Exploren els conceptes d’equilibri i desequilibri, amb un moment d’autèntic vertigen, amarat amb una gran dosi de comicitat, copsant els límits de la veu humana.

Per tercera vegada la companyia Baró d’Evel torna a col·laborar amb Maria Muñoz i Pep Ramis, de Mal Pelo, en la posada en escena i compten amb la dramaturga Barbara Métais-Chastanier per donar solidesa al discurs.

Un espectacle ple de poesia i bellesa que tornarà al Teatre Lliure al setembre i que paga la pena veure, si bé hem de reconèixer que en alguns moments de la primera part se’ns ha fet una mica feixuc. Amb el llenguatge del cos els dos creadors presenten un espectacle que es torna encisador a mesura que avança.

Per veure la ressenya original, només cal clocar en aquest ENLLAÇ

 

← Volver a Baró d'Evel: Là

¡Enlace copiado!