Quin nivell!!!

Baró d'Evel: Bèsties

Baró d’Evel: Bèsties
21/12/2015

Un bon amic ens va insistir que anéssim a veure l’espectacle Bèsties de la companyia Baró d’Evel al Mercat de les Flors. Com sempre que m’ha recomanat alguna proposta en sortim molt satisfets, vaig comprar les entrades sense pensar-ho dues vegades.

Hi ha una carpa de circ instal·lada a la Plaça Margarida Xirgu. La cua per entrar és llarga, fa dies que les entrades estan exhaurides. Entrem per grups, caminem entre mig de carpes estampades amb dibuixos que ens recorden als que feien els homes prehistòrics dins les coves. Caminem lentament donant tota la volta al circ abans de poder veure la pista. Caminem en silenci, escoltem sorolls, veiem ombres. Entrem a la pista. Tot i que érem dels últims, hem aconseguit un lloc sensacional.

De cop i volta tot ha estat un cúmul de sensacions. Moments realment espectaculars i d’una bellesa increïble. Acrobàcies, salts mortals i coreografies precioses. Cavalls i ocells en llibertat. Humor, poesia, elegància… Quin nivell!!!

Si em pregunteu què és Bèsties?, us diré que és una barreja entre circ, dansa, teatre i acrobàcia. El privilegi de poder estar unes hores dins del paradís dels somnis.

← Volver a Baró d'Evel: Bèsties

¡Enlace copiado!