Baró d’Evel: Bèsties

16/04/2018

Dir bo és poc

Perquè ho és molt. Ja l’havia vist de la última vegada que va venir a Barcelona, però aquesta volta l’he pogut fruir amb un valor afegit important: l’acompanyament dels meus tres néts més petits (8, 10 i 12) i això de tenir un ull a la pista i l’altre a la grada observant la canalla ha estat molt gratificant. Circ en estat pur, renovat, el futur…

 

 

Crítica completa »    https://bit.ly/2vk7PJQ


Todo lo que necesitas para ir al teatro

Baró d’Evel: Bèsties

Baró d’Evel: Bèsties

La compañía Baró d’Evel vuelve a proponer un espectáculo bajo una carpa de circo, un espacio rotundo en el que el espectador se sumerge en un universo insólito: en Bèsties los miembros de una tribu imaginaria formada por acróbatas, bailarines, un comediante, caballos y numerosas aves nos muestra las singularidades de cada uno de ellos y nos transporta a un mundo bello, onírico y delicado que interpela al yo profundo del ser humano.

LA COMPAÑÍA

La compañía franco-catalana Baró d’Evel Cirk Cie, creada en 2001 por Camille Decourtye y Blaï Mateu Trias, ha presentado en el Mercat gran parte de sus espectáculos, siendo una de las compañías asociadas durante estos últimos años.

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • David Gómez Simó
  David Gómez Simó
  12345

  He vist aquest espectacle per televisió (no recordo el canal), però varem quedar fascinats des d’un bon principi. El ritme, el to, els intèrprets. Tot plegat ens va fer estar enganxats a la pantalla durant tot l’espectacle.

  25/12/2015
 • JOSEP OLIVA SASÉ
  12345

  Avui he vist i he gaudit en la Carpa instal·lada en el Mercat de les Flors d’aquest espectacle de la companyía franco-catalana Baró d´Evel Cirk Cie en el qual les arts escèniques estan representades amb circ, dansa i teatre així com amb uns fantàstics tocs de música i cant. Si a l’excel·lent interpretació i execució per part dels deu components, afegim la bellesa dels cavalls i el seu perfecte ensinistrament així com el dels ocells es converteix tot en pura mágia. S’agraeixen els encertats moments còmics que et donen un respir a l’emoció continguda del que estàs veient. És una meravella que per descomptat aconsello que ningú s´ha de perdre.

  12/12/2015

Artículos relacionados

La polèmica silenciosa de Baró d’Evel

La polèmica silenciosa de Baró d’Evel

24 desembre 2015

Ha passat per Barcelona la trouppe dels Baró d’Evel. Com una tradició ja gairebé, van instal·lar la seva carpa a la plaça Margarida Xirgu, a Montjuïc, de l’11 al 20 de desembre. Amb entrades esgotades des d’uns dies abans, aquesta petita crònica entorn a la conversa que vam tenir amb Blai Mateu i Camille Decourtye –directors de la companyia– en acabar una de les funcions de Bèsties, vol ser sobre tot un avís (no hi haurà spoliers) als que es van quedar sense veure-ho: tornaran la propera temporada.

Leer más... r