Estimar i ser estimat sense renunciar al que som

Azerbaijan

Azerbaijan
27/09/2017

El Teatre Tantarantana organitza el VIII Cicle de Companyies en Xarxa (del 26 de setembre al 26 de novembre) que apropa les propostes de companyies del circuit teatral independent de l’estat.

AZERBAIJAN és la primera proposta d’aquest cicle i ve de la Comunitat Valenciana de la mà de la Sala Ultramar i de Mertxe Aguilar que n’és també l’autora del text i una dels dos intèrprets.

L’obra ens planteja una relació de parella, una relació entre un ebenista i una biòloga, una relació plena d’abismes i d’esperances. Però el text va més enllà de la relació entre aquestes dues persones, ens parla de la incapacitat de prendre decisions fermes, ens parla de la immobilitat, de la incomprensió, de la necessitat d’estimar i de ser estimat sense renunciar al que som, al que fem i sense deixar de somiar en el que volem ser.

AZERBAIJAN és el primer text llarg d’aquesta dramaturga i actriu, que parla de les relacions personals i de la condició humana, una història d’amors i desamors que et porta de la riallada al plor i la desesperança en un moment.

Un text de Mertxe Aguilar que ens planteja en escenes curtes la relació de la parella i potser en sentit invers a la seqüència dels fets. Un text amb moltes capes que flueix amb una aparent simplicitat, que ens la fa molt propera.

Eva Zapico n’és la directora, que amb més de 20 anys de trajectòria teatral com a actriu, va passar a la tasca de direcció en 2004 caracteritzant els seus muntatges per la investigació escènica.

Pau Gregori va ser el guanyador del Premi al millor actor en la XIX Mostra de Teatre de Barcelona amb l’obra «Para que no te me olvides», que no vàrem poder veure, però ara l’hem descobert en aquesta proposta i la seva interpretació ens ha impactat.

Mertxe Aguilar i Pau Gregori ens han ofert unes interpretacions que es caracteritzen per la naturalitat en una història carregada de tendresa. Molt acurada la posada en escena, l’espai sonor de Nestor Mir i la excel.lent il·luminació de Carlos Molina.

Podeu veure l’apunt original clicant AQUÍ

 

← Volver a Azerbaijan

¡Enlace copiado!