Distàncies fredes, sentiments fugaços

Aniversari

Aniversari
27/05/2019

Un any ha passat des de l’última vegada que la família es reunia i podrien pensar que res ha canviat, o gairebé res. Seria fàcil creure que qualsevol esdeveniment o comportament humà canviés a les persones si no ens importés tant el què diguessin de nosaltres, però no és així, i menys quan allò que t’ha fet créixer de petit i t’ha configurat com a persona segueix estant present encara que ho vulguis amagar.

Aquest és el Late Motiv d’Aniversari, i juntament amb les vides paral·leles de cada membre i alguns dels esdeveniments més remarcables que poden influir en la vida familiar, es teixeix una superficial radiografia dels lligams entre els tres germans i els pares. A l’escenari, al més pur estil poètic simbolista, hi trobem una àmplia col·lecció de cadires de diferents estils i colors; qui sap si simbolitzant els diferents punts de vista de cada personatge o el cansament que porta cada un d’ells del bagatge familiar. Sigui com sigui, un bon joc de cadires que ocupa l’escenari i els mateixos personatges les omplen de sentit.

Aniversari és un text per reflexionar sobre les relacions familiars que ens envolten, les conseqüències que poden tenir els nostres actes i com de fredes poden ser els enllaços amb aquelles persones que, suposadament, estimem. Cal dir que el text no aprofundeix com seria necessari en els esdeveniments, que queden poc marcats i acompanyats d’unes transicions de sentiments forçades i desdibuixades.

← Volver a Aniversari

¡Enlace copiado!