Corrupció

Angèlika

Angèlika
18/12/2023 - Teatre Eòlia

Angèlika és el nou espectacle, escrit i dirigit per Josep Galindo (direcció de La maternitat d’Elna i Monopoli); una producció original del Teatre Eòlia.

Un espectacle de teatre còmic i dramàtic, ple de contradiccions ètiques, que reflexiona sobre la funció social de l’art i la capacitat de l’individu d’enfrontar-se al sistema i a la corrupció.
Un espectacle amb una gran recerca historicopolítica, que parla de corrupció (política i judicial).
Parteix de l’antic mite grec d’Antígona, passant per l’època romana, egípcia… per parlar d’estafes, assassinats, fraus, lleis, suborns, casos que han quedat en un calaix, blanqueig, impunitat i corrupció del nostre país.

Les principals protagonistes Agèlika (Mariona Esplugues) i Sofia (Carla Pueyo), dues germanes bessones que representen les dues cares d’un mateix país.

El poder polític i judicial està representat per José Pedro García Balada, Marc Arias, Pol Forment i Rosa Galindo.

Molt bones interpretacions.
Un text impecable, molt ben escrit, entenedora, amb moltes referències històriques tant d’àmbit polític com judicial. Un text irònic, divertit però a la vegada seriós i dramàtic. Una combinació entre thriller polític i teatre documental.
Un treball de recerca molt ben documentat, on surt de tot, noms, casos, converses…
Una posada en escena metateatral que juga fusionant text, so i audiovisuals i on les protagonistes entren i surten de la ficció trencant la quarta paret per dirigir-se al públic.
Una proposta original que ens fa reflexionar sobre si la corrupció forma part de l’essència de l’ésser humà.

← Volver a Angèlika

¡Enlace copiado!