Un home nu, amb el seu cos adopta postures impossibles

Aneckxander

Aneckxander
11/07/2016

Aquest passat dissabte, en un impuls d’última hora, vam comprar entrades per anar al Mercat de les Flors a veure aquesta proposta emmarcada dins de l’apartat de circ, malgrat que també es podria classificar, encerta manera com a dansa. Alexander Vantournhout és un artista de circ contemporani que amb Bauke Lievens han creat aquest espectacle on només ell i el seu cos són els protagonistes.

L’espectacle ens parla del cos humà i de la manera com és percebut, l’Alexander es despulla dels seus vestits i amb el seu cos adopta postures impossibles retorçant-lo de manera inversemblant i protagonitzant caigudes espectaculars. En un començament totalment nu i més tard amb unes sabates de plataforma i uns guants de boxa. Els moviments són acompanyats per tres variacions d’una peça de música de piano de Arvo Pärt que l’Alexander fa veure que improvisa en tres moments diferents de l’espectacle.

I només amb el seu cos i els seus moviments, crea davant nostre, diferents personatges, que en alguns moments inspira rebuig, en altres moments inspira una enorme tendresa. El seu somriure i la seva mirada directa ens atrapa i ens vénen ganes de fer-li una abraçada que a moments sembla que reclama. De cop ajup el cap i es retira com desencisat de la nostra reacció. Realment es magnifica la capacitat de comunicació d’aquest jove artista, sense pronunciar un sol mot.

Valoració sencera clicant AQUÍ

← Volver a Aneckxander

¡Enlace copiado!