Una vetllada inoblidable amb Mario Gas

Amici Miei. Una vetllada amb Mario Gas

Amici Miei. Una vetllada amb Mario Gas
13/01/2019

Dia d’estrena, moltes cares conegudes, rialles i complicitats. Una escenografia ben cuidada, una llum delicada. El descobriment d’un lloc acollidor, íntim, amigable. Melodies que sonen en un piano, i una excel·lent pianista, Bárbara Granados. La veu d’un gran recitador, Mario Gas.

Sempre he preferit la poesia recitada per la simple raó que a l’escoltar-la m’és més fàcil d’entendre. Si a més a més, qui les recita sap transmetre tot el sentiment que l’autor vol expressar amb cadascuna d’elles, l’experiència és realment brutal.

“Amichi Miei” és una selecció d’una vintena de poemes, textos i cançons, d’entre uns 150, d’autors i poetes que han acompanyat a Mario Gas al llarg de la seva vida, tan professional, com personal. Són els seus amics literaris i musicals  que vol compartir amb tots nosaltres. Gil de Biedma, Valle-Inclán, Fernando Fernán Gómez, León Felipe,… Vint poemes i textos diferents per cada vetllada.

Un muntatge del tot informal on Mario Gas recita i canta. Ho fa en català, castellà i francès. La proximitat i complicitat de Gas amb el públic, et fa sentir com un amic més dels allà presents. Hem rigut, emocionat i cantat!!! Fins hi tot ha donat l’opció de ser entrevistat per algú del públic. La veritat és que les dues hores que dura aquesta trobada es passen volant.

A “Amichi miei” he descobert a grans poetes i poemes, especialment a Fernando Fernán Gómez, l’actor i director de cine i teatre , amb el que Gas va posar fi a tot el repertori triat per l’ocasió. Em va sorprendre moltíssim la faceta poètica de Fernán Gómez, de la que n’era del tot desconeixedora.

M’ha encantat !!! així que només us puc dir que hi aneu. No us ho penseu.

Per cert, en cada trobada hi haurà un amic convidat sorpresa.

Em sembla que repetiré!!!

← Volver a Amici Miei. Una vetllada amb Mario Gas

¡Enlace copiado!