La por és un sentiment que tots portem dins

Albert Pla: Miedo

Albert Pla: Miedo
09/07/2018

M’agrada l’Albert Pla perquè dalt de l’escenari diu el que realment pensa, sense embuts. Els seus espectacles són plens de controvèrsia i polèmica. Tan és criticat com elogiat, censurat com reivindicat, desitjat com odiat. Pla és únic i irrepetible, provocador, d’aquells que no deixa indiferent a ningú.

Els seus espectacles són una gran metàfora de la vida guarnida de comèdia.

La por és el tema que toca en el seu espectacle “Miedo”. Estrenat a Buenos Aires (Argentina) amb gran èxit de públic i crítica, ara arriba a Barcelona dins el  Festival Grec.

“Miedo” és un espectacle multimèdia en el que utilitza tecnologies avantguardistes, música, cançons, textos teatrals i audiovisuals, com el vídeo mapping per endinsar-nos dins un viatge al fons del nostre interior, on s’amaguen les nostres pors. Por a la mort, por a la soledat, a la foscor, …

“Les nostres pors són més nombroses que els perills que ens envolten, i patim més en la nostra imaginació que en la realitat”. Sèneca

Per crear aquest espectacle s’ha rodejat de grans especialistes en cadascuna de les diferents categories artístiques utilitzades, com Raül “Refree” Fernández ( música i cançons),  Mondongo (Juliana Laffitte i Manuel Mendanha)(disseny d’art),  Nueveojos (visuals), Judit Farrés ( so). La direcció de tot plegat és gràcies a Pepe Miravete.

Però tot i el gran desplegament de medis que hi ha darrera d’aquest muntatge, malauradament aquesta vegada la proposta de l’Albert Pla no m’ha convençut del tot. Tret d’algun esquetx de caràcter còmic realment divertit i original ,la resta m’ha semblat poc innovador i sorprenent.

← Volver a Albert Pla: Miedo

¡Enlace copiado!