El preu de la fama

Aladdín #thePopMusical

Aladdín #thePopMusical
31/03/2018

La Roda Produccions adapta el conte clàssic de “Aladí i la llàntia meravellosa”, una de les històries d’origen sirià de “Les mil i una nits”, en una comèdia musical actual, divertida i original.

“Aladdin#thePopMusical” és un espectacle adreçat al públic familiar. Escrit i dirigit per Dani Cherta, compta amb la música de Keco Pujol, l’escenografia de Víctor Peralta, el vestuari d’Antonio Harillo i les coreografies de Meri Bonet.

En la versió de Dani Cherta, la història d’Aladdin està ambientada dins el món musical, els concursos televisius i la recerca de la fama. L’escenografia està en contínua transformació, és multifuncional i ens transporta als diferents espais on transcorre l’acció. La música es mou entre el pop, rock, rap i hip hop. Les cançons són interpretades en català i anglès. Els personatges són del tot actuals, nois joves amb il·lusions i projectes de futur . L’Aladdin (Miquel Ángel Sánchez Bolivar) és un dels integrants del grup musical Top Flash juntament amb dos amics (Júlia Bonjoch Camacho) i l’Austin (Roger Sahuqyuillo), la Jasmine (Anna Cartoixa Bravo)és una super star, el geni de la llàntia un “rapero” amb molta marxa (Víctor Gómez Casademunt), i en Iafar (Jordi González)un estafador sense cap mena d’escrúpols.

 

Penso que aquesta versió d’Aladdin és una manera molt encertada de mostrar als joves, quin són els perills que hi poden haver rere el fet d’assolir la fama de manera fàcil i ràpida, a qualsevol preu, sense esforç; aquella que s’obté  mitjançant les xarxes socials, o programes i realitys televisius, en el que la fama acaba sent totalment efímera.

Per un altre banda, també ens parla de les conseqüències en que pot desencadenar la fama, com la pèrdua de l’anonimat, el fet d’estar rodejat de persones interessades, l’assetjament, el tenir que estar sempre pendent de la imatge pública, o sentir-se sol, tot i estar envoltat d’un munt de gent.

 

La posada en escena, cançons ,interpretació i creativitat d’aquesta companyia, fa que aquest espectacle sigui recomanable per a un ampli ventall de públic. Nens, pares i avis.

 

← Volver a Aladdín #thePopMusical

¡Enlace copiado!