Obra de pit i cuixa exquisit i transgressor

Agárrate!

Agárrate!
29/10/2021

Roberto G.Alonso presenta Agárrate!, un espectacle que forma part de la Mostra de Creadors Emergents de l’Escola Eòlia. I aquesta setmana he assisit a veure que tal aquest nou espectacle de l’Escola Eòllia que bones propostes ens estan donant aquestes últimes setmanes.

Assisteixo a veure aquesta nova proposta de cabaret, una de les propostes més transgressores, i que poques vegades he pogut assistir. Aquest cop, tinc la sort de trobar-me a Roberto G. Alonso abans de la funció i que ha dirigit a la companyia amb aquesta obra. Es pot veure la mà de Roberto així com la frescor d’aquest jovent sorgit de l’Eòlia.

Ja us puc dir que aneu al teatre a veure-ho, val molt la pena!!

L’inici és molt prometedor, gemecs i més gemecs a les fosques fins que podem veure a tots els integrants de l’obra. Amb un petit fetitxe de làtex veiem per on aniran les coses.

A partir d’aquest moment podem veure sense cap mena de complexos com van denunciant el paper de la dona en la societat, el nu femení com masculí, les tasques domèstiques de la dona en la casa, el patriarcat i les agressions sexuals.

Hi ha diferents moments que m’han cridat l’atenció com el paper del nu en l’art. Com podem veure que l’art amb diferents quadres reflecteix la violència sexista, i veiem com a través de diferents obres anem observant els mateixos temes amb una perspectiva de gènera dintre de l’art.

Com ja he comentat, em sembla una proposta força interessant d’aquesta jove companyia. Segurament alguns es posaran les mans al cap per aquesta mena de nu castigador i a l’hora erotitzat. Pareu l’orella que a més tenim un moment amb una canço de Guillermina Motta que crida l’atenció.

Moltes ganes de veure com va aquesta proposta durant les properes funcions i esperant que les pròximes dates tinguin tants espectadors com el dia de l’estrena.

Podeu veure la resta de la meva opinió al següent enllaç

← Volver a Agárrate!

¡Enlace copiado!