Moments de la vida d’algunes dones

Woman, más que un musical

Woman, más que un musical
18/06/2023 - Teatre Poliorama

Woman más que un musical, és el primer espectacle d’Aarón Vivancos en solitari, un dels set germans de la companyia Los Vivancos.

Women es vol retre un homenatge al gènere femení, fent visible, a través de set actes, moltes de les situacions o vivències que han experimentat moltes dones al llarg de la seva vida, com la gestació, la maternitat, l’enamorament, la discriminació, la vulnerabilitat o la violència de gènere. Es fa des de la força interior, la lluita i l’empoderament.

És un espectacle dedicat a la dona, que reivindica el paper de la dona en la societat i interpretat per dones (set ballarines que han format part del Ballet Nacional i l’actriu Guadalupe Lancho), a excepció del número de la violència de gènere en el qual el mateix Aarón Vivancos interpreta el paper del maltractador.

Women és un espectacle multidisciplinari que uneix dansa (coreografies creades i dirigides per Aarón Vivancos), dramatúrgia (text poètic de la dramaturga Pilar G Almansa) i la música original de Gonzalo García i Aarón Vivancos, inspirada en grans bandes sonores fusionades amb ritmes flamencs, interpretada per l’Orquestra Simfònica de Budapest.
Destacar el vestuari espectacular creat pel dissenyador Álvaro Castejón (Alvarno), en el que predomina sobretot els tons vermellosos.

Tot i el gran desplegament de talent dalt de l’escenari, la força i qualitat d’aquest muntatge, amb números realment impressionants, com el de les castanyoles, el dels ventalls o dels pals, un vestuari i posada en escena espectaculars, i un cos de ball impressionant, no he gaudit tal com a priori m’esperava. Penso que algunes coreografies han estat en més d’una ocasió repetitives. Repetitives i des del meu parer, d’una gran durada, el mateix que la música (molt repetitiva).
La veritat és que se m’ha fet una mica llarg.

A favor d’ells haig de dir que el públic assistent estava entusiasmat. La platea plena de gom a gom. Al final gran part del públic van acabar dempeus aplaudint amb ganes.

← Volver a Woman, más que un musical

¡Enlace copiado!