UNDER. Històries sota terra

UNDER. Històries sota terra

UNDER. Històries sota terra es un espectáculo de circo que propone un recorrido fantástico por diferentes ciudades del mundo donde descubriremos la belleza arquitectónica de las paradas de metro subterráneas, a través del videoarte.

Sinopsis

UNDER. Històries sota terra es el viaje en metro de un entrañable clown solitario que busca un lugar donde pasar el fin de año y que se va encontrando por el camino unos divertidos personajes que le sorprenderán con sus increíbles números de circo de malabares, acrobacia, antipodisme, aéreos y humor. Todo acompañado de una música en directo que evoca los países por los que transita este metro fabuloso: Portugal, Italia, Suecia, Alemania, Francia y España.

Un espectáculo para sorprender, emocionar y vivir momentos de circo combinados con “historias bajo tierra”.

Vídeo

Valoración espectadores
  • Josep OS

    Avui a El Born CCM he pogut gaudir per partida doble perquè he anat amb la meva néta, d’aquesta producció de Zirkòlika i que dirigeix Emiliano Sánchez Alessi. Es tracta d’un espectacle de circ presentat de forma diferent i molt original a tot el que fins ara hem vist ja que d’una banda està teatralitzat i més a més de principi a fi té el suport d’un audiovisual projectat en una gran pantalla. L’argument perquè el té, ens explica la vida d’un clown que buscant un lloc on passar el cap d’any, recorre en solitari diferents ciutats de països europeus i ens mostra les estacions de metro més emblemàtiques de cada lloc i en cadascuna d’elles coneix a personatges que ens delectaran amb els seus números de circ. Mentre es veuen les imatges subterrànies, els artistes vuit en total executen els seus números de malabars, acrobàcia, corda aèria, antipodismo etc. tot això acompanyat per tres músics en viu, teclat, saxofon i guitarra que interpreten temes del país que en aquell moment es troben. Un espectacle diferent com he dit abans que es fa molt entranyable i passes una molt bona estona. Fins aquest diumenge es pot veure i crec que val la pena anar-hi, si us agrada el circ clar.

    28/12/2018
Artículos relacionados
Los IX Premis Zirkòlika presentan los nominados y el espectáculo 'UNDER'

Los IX Premis Zirkòlika presentan los nominados y el espectáculo 'UNDER'

28 noviembre 2018

Un total de 23 proyectos, entre espectáculos, compañías, números de circo e iniciativas para la proyección, han sido nominados a los IX Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya, los galardones creados […]