Todo lo que necesitas para ir al teatro

Una comedia incómoda

Una comedia incómoda

Un actor sólo sobre el escenario comienza el estreno de la nueva comedia de su compañía. Una obra del siglo XVI que nunca llegó a estrenarse ya que metieron en la cárcel a su autor y fue prohibida. A pesar de la inexplicable ausencia de sus compañeros, el cómico comienza la representación con la esperanza de que lleguen en breve. En este espectáculo de Commedia dell’Arte, la improvisación y las máscaras italianas serán las herramientas del actor para mostrarnos, en hilarantes situaciones, nuestro día a día de un modo fresco, actual y sorprendente pero, ¿lo llevará esto a la cárcel?

Espectáculo de tremendo éxito uniendo el teatro clásico con la actualidad de la sociedad. Estuvo cinco meses seguidos en la Temporada 2013 en el Teatro Alameda de Málaga, dejando el último día más de una treintena de espectadores sin entrar en la sala por estar todas las localidades vendidas.

El espectáculo obtuvo un clamoroso éxito en el Corral de Comedias de Almagro, siendo representado en la programación de Otoño del año 2013.

Vídeo
Fotos

Valoración espectadores
  • Avui a la Sala Fènix he pogut veure l’últim dels quatre espectacles programats dins del cicle Pont Aeri a càrrec de la companyia malaguenya Teatro del Lazzi, però amb l’actuació d’un únic actor, Javier Oliva, que improvisa un llarg monòleg alternant les veus de sis personatges famosos de la Commedia dell´art. a partir d’una suposada obra del segle XVI que va ser censurada al seu moment i que va portar al seu autor a acabar els seus dies a la presó. L’intèrpret aprofita la llibertat del text per ficar situacions que facin referència a l’actualitat, tals com la crisi econòmica i moral que vivim. Fresca, divertida i amb una constant interacció amb el públic ha aconseguit fer-me gaudir i riure els 80 minuts que ha durat l’obra. Excel·lent treball i fantàstiques màscares. Espero que aviat ho puguem tornar a veure. Un espectacle com aquest i d´ altres, no es mereix la baixa ocupació de la Fenix ni altres sales de petit format i que ens ofereixen espectacles de màxima qualitat, m´entristeix.
    .

    18/04/2016