Todo lo que necesitas para ir al teatro

Top Magic

Top Magic

Top Magic es el nuevo espectáculo del mago Hausson, Premio Nacional de Cultura 2018 (el primero otorgado a un ilusionista).

Top Magic no es ninguna antología, sino una selección de los números más sorprendentes y originales que se pueden presentar en un espectáculo de magia y que a menudo sólo se pueden entender si se admite la posibilidad de un pacto entre el mago y el diablo!

Hausson, uno de los magos más galardonados, nos presenta 10 números de magia en una impresionante combinación de manipulación, mentalismo, predicciones, transformaciones y transposiciones de objetos.

En el espectáculo Top Magic, Hausson ejecuta un solo realmente hipnótico, creando situaciones mágicas e increíbles que los espectadores viven y conviven con el mago … mientras se llevan incluso alguna sorpresa!

Vídeo
Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
  • Josep Oliva Sasé

    La màgia tota la vida m’ha seduït i ahir al Escenari Joan Brossa vaig poder gaudir de valent amb aquest espectacle de Jesús Julve HAUSSON. No espereu grans il·luminacions, efectes ni sofisticades escenografies, que ara estan molt de moda i que el que fan és relegar a un segon lloc el que hauria de ser l’espectacle, LA MÀGIA. Aquí amb una austera però efectiva posada en escena Hausson ens porta una selecció magníficament escollida de deu números on no hi falta el mentalisme, la manipulació i l’il·lusionisme tot això executat amb l’elegància, el seu do per connectar amb el públic i la transparència que el caracteritza . Us asseguro que la majoria de números i que com és habitual en alguns precisa de la col·laboració del públic unit a la proximitat que ofereix aquesta sala i la qualitat dels mateixos, em va deixar bocabadat. No vull acabar sense destacar el genial toc d’humor de l’ajudant Carles Arquimbau que cada vegada que surt a escena arrenca el riure del públic. Totalment recomanable però només queden dues funcions, la d’avui dissabte i demà diumenge. No us penedireu perquè això sí que és un espectacle màgic de màgia.

    05/01/2019
  • Joan

    Un espectacle molt bonic on la qualitat i experiència del mac t’atrapa des del primer moment. Moltes felicitats!

    27/12/2018
Artículos relacionados
Hausson: "Ahora es un momento muy dulce para la magia"

Hausson: "Ahora es un momento muy dulce para la magia"

8 diciembre 2018

Redactor: Iván F. Mula / @ivanfmula Con 40 años de trayectoria, Hausson es uno de los magos más galardonados del sector. De hecho, le acaban de conceder el premio Nacional de Cultura […]