Todo lo que necesitas para ir al teatro

Tercets

Tercets

Tercets (Tercetos) son dos obras breves escritas por el dramaturgo Joan Oliver. El hilo argumental que une ambas obras es el trío amoroso.

Sinopsis

Tercet en re (Terceto en re) presenta a un escritor que se intenta disimular su falta de inspiración a través de excusas como visitas, una vecina…

En Gairebé un acte (Casi un acto) una pareja hace planes para su boda. Un antiguo amigo del chico aporta una información relevante sobre el pasado de la chica … Todo se termina resolviendo en un final inesperado.

Fotos

TercetsTercetsTercetsTercets

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • Montse Ortega
  12345

  Dues obres curtes molt refrescants. Molt bona interpretació. Posada en escena senzilla, però suficient. La primera és un diàleg (monòleg) amb dos personatges que no apareixen en escena. Santi Ricard brillant. La segona és convencional, amb els tres personatges. Recomenable per passar una bona estona.

  21/03/2019
 • JOSEP OLIVA SASÉ
  12345

  Ahir vaig estar a l’Escenari Joan Brossa veient aquestes obres escrites pel poeta i dramaturg sabadellenc Joan Oliver més conegut pel seu pseudònim, Pere Quart. Es tracta de dues peces curtes, Gairabé un acte (1929) i Tercet en Re (1959) i que dirigeix ​​Artur Trias.Tercet en Re és un monòleg o millor una obra per a un sol actor, que ens parla d’un escriptor que se li ha anat la inspiració i per desviar aquesta falta, parla amb altres personatges que en cap moment surten a escena i quan les converses es produeixen es transformen en silencis per al seu interlocutor. Interpretada per Santi Ricart de forma correcta. La segona Gairabé un acte tracta d’una parella que l’endemà es casen però aquest mateix dia apareix un altre personatge que enterboleix els plans de noces, i a partir d’aquí comencen els embolics que tots tenen com a temàtica el trio amorós. Igual que la primera interpretada de forma correcta per Queco Novell, Santi Ricart, Gemma Brió i Miquel Agell, però és que el tema no dóna per al lluïment dels actors. Dues obres que no avorreixen, bàsicament perquè no dóna temps, però que la sensació que em va donar és la d’estar en en el cercle catòlic del meu poble un diumenge a la tarda fa 40 anys. Per passar l’estona sense més

  16/03/2019
 • Anna M Roig
  12345

  Dues peces de teatre d’en Joan Oliver, la primera com un monòleg teatralitzat, magníficament interpretat, la segona amb un final sorprenent. Recuperen un autor clàssic, de qui es pot gaudir tant la fina ironia que desprenen les seves obres, com d’un ús col·loquial de la llengua que no podem deixar perdre.

  14/03/2019
 • Carlos

  Tercet en re

  Gairebé un acte

  14/03/2019