Todo lo que necesitas para ir al teatro

Estrip-tesi

Estrip-tesi

Estrip-tesi es un espectáculo escrito y dirigido por Roger Torns. Proyecto ganador de la Cátedra Brossa 2018, impulsada por La Seca Espai Brossa con la complicidad del Institut del Teatre. 

Sinopsis

Tres amigos presentan una tesis sobre el poeta en cuestión. Dos cantatrices, que a la vez podrían ser dos mozas gordas o dos viejas intentando pescar algo, preparan un acto esotérico para invocar el espíritu perecido del poeta. Una persecución por delito de interés cultural, una inmersión a las profundidades y la inauguración de un parque de atracciones dedicado al poeta.

 

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • JOSEP OLIVA SASÉ
  12345

  Dijous dins el cicle Abrossa’m vaig estar veient a La Seca aquesta obra que amb dramatúrgia i direcció de Roger Torns ha estat el Projecte guanyador de la Càtedra Brossa 2018. Ja abans d’entrar a la sala, Torns amb un joc de paraules molt enrevessat ens fa un avançament del que veurem. i en entrar a la Palau i Fabré ens trobem amb tota mena d’objectes per terra. Un diríem, homenatge a Brossa, un artista poeta avantguardista, transgressor i molt avançat en el temps que no distingia entre diferents disciplines escèniques. I això és el que es fa aquí, text, teatre d’objectes, cant, projeccions, vídeos tot això amb un caire absurd i surrealista al qual no he estat capaç de connectar o millor dit entendre i que a la vista d’això m’he deixat portar, he deixat volar la imaginació i he encertat. Amb això no vull restar valor a la creació de l’obra que ha d’haver estat un treball costós i sobretot imaginatiu, igual que la interpretació per part del propi Roger Torns i de les actrius Laura Daza i Anna Herebia que fan un excel·lent treball i sense sortir d’escena fan canvis constants de vestuari, de maquillatge i porten un ritme frenètic. Fins diumenge 5, es pot veure.

  05/08/2018
 • Hèctor Fibla Ferrà
  12345

  Un homenatge al poeta Brossa amb un text àgil i una entrega entusiasta dels tres intèrprets.

  23/07/2018