Todo lo que necesitas para ir al teatro

Saturnalia

Saturnalia

Saturnalia es un espectáculo de teatro de máscaras y commedia dell Arte de la compañía Cia I Lazzi Cómici.

SINOPSIS

¡Io, Saturnalia! Un año más llega a Stromboli, la fiesta de Saturnalia. Todo está listo en casa de los misericordiosa. Pero este año llegará arrasando, como un volcán, una mujer rica buscando refugio, la señora Ariadna di Mongibello, quien le hará al Sr. Pantalone una oferta que no podrá rechazar; Comprarle la isla.

Enredos, estratagemas y enamoramientos envolverán esta flamante Commedia. Y recuerden: Por vino y por Italia, Io, Saturnalia!


Valoración espectadores
  • Josep Oliva Sasé

    Ahir vaig veure a la Sala Fènix amb la companyia Lazzi Cómici, aquesta peça barreja d’obra bufa, Commedia Dell´arte i màscares. Un text una miqueta eixelebrat al que han afegit amb la finalitat de treure el somriure a l’espectador, dits i gags molt a l’espanyola, i que amb mi no han aconseguit el seu objectiu si era aquest. La interpretació per part dels set actor@es i un violinista, correcta però irregular i que denota en certs moments, falta de rodatge. Bé el vestuari d’acord amb l’obra no així l’escenografia, inexistent i que crec que dotar-la d’algun element que no tenia perquè augmentar el pressupost, hagués millorat el resultat. De totes maneres, sortir a escena amb només set espectadors a la sala, entenc que no és gens beneficiós per a l’ànim dels actors. Tot plegat em va entristir.

    10/01/2016