Todo lo que necesitas para ir al teatro

Ofici de tenebres

Ofici de tenebres

Ofici de tenebres  es un thriller moral que comienza con la salida de prisión de un hombre, después de cumplir años de condena por terrorismo, y el reencuentro de él con su familia a una ciudad europea. Un texto de Joan Rusiñol, dramaturgo y periodista que actualmente vive en Bilbao y que a sido corresponsal de La Vanguardia en Euskadi y colaborador en diferentes medios vascos.

Sinopsis

Ofici de tenebres plantea una trama detectivesca y religiosa en que la conciencia del bien y del mal tortura los protagonistas. Nada es lo que parece. Deseo, memoria, fe, compromiso, lucha cotidiana, amor, ideales, revolución … forman un mosaico de temas y conceptos a los que hay que confrontarse de nuevo en la nueva situación.


Valoración espectadores
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola

  Un thriller moral emocionant que t’atrapa des del principi i et fa tenir el cor encongit durant tot moment. L’obra respira una gran intensitat a través de la paraula on els elements de la història es van sobreposant fins arribar al clímax final i s’arrodoneix amb una actuació de tot l’elenc capaç de perfilar molt adequadament cadascun dels personatges. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/11/03/ofici-de-tenebres/

  03/11/2018
 • Josep Oliva Sasé

  Ahir a la Beckett vaig estar veient aquesta obra que juntament amb Blues, que vaig poder veure la setmana passada, formen part del cicle Terrors de la ciutat. En aquest cas es tracta d’un thriller moral escrit pel dramaturg i periodista Joan Rusiñol t dirigida per Joan Anguera. Ens parla d’un home que després de 30 anys en la presó per un acte terrorista en què va morir una dona i els seus fills, surt ja alliberat i s’enfronta a les pors tant dels que es produiran amb la seva trobada amb la família com els que generen els judicis que d’ell faci la societat. Un text valent i ben teixit que manté el interès de principi a fi i que marca una línia entre el que és terrorisme i un acte revolucionari. Així mateix se’ns planteja quins són els límits del periodisme i un fet molt actual com és la manca de professionalitat de molts periodistes que per tal de treure un titular atraient per al pùblic, s’obliden del que és la ètica. Una escenografia molt acurada i una bona interpretació dels quatre actors Fina Rius, Albert Prat, Pep Ferrer i Paula Blanco que defensen amb nota alta cadascun dels seus personatges. Fins al dia 4 la podeu veure i si us agrada aquest gènere no us la perdeu.

  19/10/2018
 • Hèctor Fibla Ferrà

  Una obra sobre terrorisme i família amb un gran treball actoral.

  08/10/2018