Mrs. Brownie: Cia. Teatre Nu

Mrs. Brownie: Cia. Teatre Nu

Mrs. Brownie nos presenta la historia de una diva de la música negra americana que se encuentra al final de su vida. Acompañada de su único amigo, un entrañable pianista, y de una joven cuidadora, Mrs.Brownie vivirá sus últimos días entre el recuerdo y la nostalgia que le contagian las canciones que la llevaron al éxito más brillante.

A medio camino entre la vida y la muerte, pasando constantemente del sueño a la realidad Mrs.Brownie mirará con ternura y humor la humanidad de alguien que, tras ser considerado un mito, tiene que afrontar su final como cualquier otra persona .

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Hebert Parodi
  Hebert Parodi

  Titella, cabaret i una mica de gastronomía. A priori, pinta raro. Però resulta que la manipulació titellaire, la Mrs Brownie vella i també la jove (encara millor!), la veu i interpretació de la Laura Guitera, la música i l’hilarant pianista… ens regalen una bona estona d’entreteniment. Al mateix temps, un cop copsats aquests talents i treball, veus que podia haver anat més enllà.
  Surts havent passat una bona estona, però també, veient que has assistit a un conjunt de cançons molt bones i excel•lentment interpretades… on hi cabia més dramatúrgia, més història. .
  Una diva del soul i el funky, ja vella, recorda els seus dies de glòria, els llums de les sales de concerts i la foscor de la solitud. Amb humor, molt d’humor, la veiem cantar els seus grans èxits, amb nostàlgia però també amb ganes de traspassar-nos l’alegria que sentia quan cantava les seves cançons. També ens fa partícips de la seva addicció a la xocolata, els brownies, part que em va sobrar, ves.

  10/12/2017