Todo lo que necesitas para ir al teatro

Lou Salomé. El carácter de un gato

Lou Salomé. El carácter de un gato

Lou Andreas Salomé és un d’aquests noms importants en la història i que, no obstant això, no ha transcendit a l’imaginari col·lectiu. Ella no solament va ser musa de grans intel·lectuals i artistes del seu temps, sinó que els va tractar d’igual a igual. Interlocutora i amiga de Nietzsche, Freud o del poeta Rilke, Paloma Arzaes es posa ara en la seva pell per donar-la a conèixer al públic.
Lou Salomé va ser pionera en l’art de ser ella mateixa. Sentia una total indiferència per les convencions morals de la seva època, la qual cosa va representar un desafiament social en una de les èpoques de major esplendor de la cultura europea. Curiosa insaciable, va escriure més de 200 obres entre novel·les, assajos i articles sobre psicoanàlisi.
Lou Salomé. El carácter de un gato reflecteix el món d’aquesta dona inigualable, nascuda a Sant Petersburg en 1861, any en què l’esclavitud era abolida a Rússia. Una data que va suposar l’inici de la florida artística i social a Europa. Quan ella va morir en l’Alemanya nazi de 1937, Europa va tornar a quedar-se a les fosques.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
Sé el primero en dejar tu valoración