Los Miserables

Los Miserables

Los Miserables té el rècord de ser la producció que més anys porta en cartell a Londres, on es va estrenar fa 28 anys i on segueix omplint el Queens Theatre cada nit. Vist per més de 65 milions d’espectadors a tot el món, guanyador de més de 100 premis internacionals i portat al cinema recentment (que li va donar tres premis Oscar), Los Miserables sacseja al seu públic a través d’un èpic relat de somnis trencats, amor no correspost, passió, sacrifici i redempció amb el rerefons d’una nació a la vora de la revolució. Aquesta apassionant història és un testament universal i atemporal de la capacitat de supervivència de l’esperit humà.

Aquesta nova producció, que Cameron Mackintosh es va estrenar el 2010 per celebrar el 25è aniversari del musical (la mateixa que es va veure en el teatre Lope de Vega de Madrid), ha renovat l’interès i passió per un dels musicals favorits dels amants del gènere. Basat en la novel·la de Victor Hugo i amb la magnífica partitura de Claude Michel inclou clàssics com Soñé una vidaLa canción del puebloSale el Sol o Estrellas.

Vídeo
Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
  • Hebert Parodi
    Hebert Parodi

    Imprescindible. Si sólo puedes ver un musical en la vida, es este. No será el más emotivo, el más ágil, … pero es el más «más». la producción española no tiene nada que envidiar, casi al revés, a la producción londinense. No esperes más, únete a las barricadas.

    22/03/2015