Todo lo que necesitas para ir al teatro

Histeriotipos

Histeriotipos

Histeriotipos (Mejor soltera que mal acompañada) es una desternillante comedia sobre las divertidas y surrealistas situaciones con las que una mujer se encuentra cuando busca pareja. Espectáculo ganador del Premio Mar de Plata en Comedia 2015. 

Sinopsis

Porque a casi todos, cuando buscamos un amor para toda la vida nos toca vivir situaciones de lo más extremas, incluso hasta ridículas. Por eso nace esta divertida comedia, ¡para que nos riamos de ellas y de nosotros mismos!
Carmen Trueba da vida a Alba, que vive situaciones ridículas en búsqueda de su hombre ideal, Aitor Campo da vida a todos estos tipos de hombres, y juntos nos garantizan risas aseguradas.
Un manual de autoayuda para que las mujeres sepan de cuales hombres deben escapar.

Valoración espectadores
 • Ana Villalón Serrano

  Obra entretenida para pasar una buena tarde, actriz muy divertida dándolo todo en el escenario, interpretando momentos reales de la vida cotidiana junto su compañero de obra, con papel más escueto, pero también bien ejecutado. La recomiendo.

  08/10/2018
 • Esther San Andres

  Obra totalmente recomendada. Muy divertida, no sé para de reír.
  Histriónica!!!! espectacular!!!

  29/09/2018
 • Un dels pocs teatres que a l’agost no penja el cartell de «Tancat per vacances» és el Teatre de l’Eixample i ahir hi vam fer cap per veure aquesta obra de l’argentina Claudia Morales. Tot i que no es planteja com una comèdia feminista el que si és eminentment és femenina, vaja que els homes allà, mutis i la gàbia. En clau d’humor i portant totes les situacions al límit tracta a través d’esquetxos enllaçats, del manual per a la dona per no cometre errors a l’hora de triar parella i reconèixer el que amaga cada un, evidentment de manera esbojarrada però que en cap moment ningú es pot sentir ofès. Per allà passen el vidu, els gais, el que va d’actor, el gandul, el barrut, el solter empedreït, el casat infidel, el enganxat a la mare, el separat amb fills, vaja que no deixa canya dreta. Tot el pes de l’obra recau a l’actriu Carmen Trueba a qui no coneixia i que fa un excel·lent treball, canta, balla, puja i baixa de l’escenari, interactua amb el públic i li fa costat l’actor Aitor Campo, a qui tampoc coneixia i que m’ha agradat molt. Una obra ideal per a un dia d’agost, divertida, fresca i que l’únic que cal fer és ment oberta, deixar-te portar i riure. Em va alegrar veure el teatre pràcticament ple

  26/08/2018