Todo lo que necesitas para ir al teatro

Familie Flöz: Hotel Paradiso

Familie Flöz: Hotel Paradiso

El espectáculo más malvado y misterioso de la compañía alemana Familie Flöz, especialista en la expresión desde los lenguajes no verbales. Un pequeño hotel alpino, con aguas termales, dirigido por los miembros de una misma familia, se convierte en el escenario de una serie de crímenes. Un thriller gestual cargado de humor negro.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Josep Via Santacana

  Magnific espectacle per disfrutat tota mena de publics, un especial homenatge al cine mut comic per mi la semblança en grups com tricicle es nomes per que no s´utilitza la paraula o apurant semblançes la serie de TV tres estrelles.Aqui ens trobem amb artistes tot terreny al servei de una historia macabra i esbojerrada,que es un pretext per que no deixem de somriure i riure, aprofitant el fet de ubica la historia a un hotel, el hotel Paradiso del titól,per donar cabuda a personatges prototips reconeguts per tots nosaltres, uns com a responsables de aquest hotel i altres hostes.La utilitzacio de mascares i vestuaris diferents fa posible que una gran varietat de personatges siguin representats per només una actriu i tres actors al servei de una historia macabra digna del millor humor negre. Les situaçions comiques es donen sense interrupçio i a bon ritme, amb escenes propies de les millors pelis del cine mut. Un valor afegit i decisiu per el funcionament perfecte del relat, les mascares genials per la seva expresivitat i , encaixades a mida amb els personatges que representan, acert absolut. La gran acollida per part del public dona fe del nivell i calitat de aquest espectacle i quan al final treinse les mascares descobrim com son en realitat, desprovistos de mascares i del vestuari de la obra, una ultima i agradables sorpresa, com son en realitat .No us ho perdeu i atents a la seva necesaria tornada, a Madrid van estar amb altres espectacles fa uns anys Infinita i Garage D´Or si es la familia Flöz, dona igual l´espectacle,el grup garantia de disfrutar.
  © 2016 Microsoft Términos Privacidad y cookies Desarrolladores Español

  04/02/2016
 • Josep Oliva Sasé

  Avui al Lliure he pogut veure aquest espectacle gestual de màscares per la companyia alemanya Familie Flöz. L’acció transcorre en un petit hotel alpí on se succeeixen tot tipus d’eixelebrades situacions tractades amb humor negre, de l’absurd i també perquè no moments malenconiosos. Dinàmic i fantàstic el treball dels quatre actors i que en representar cadascun diversos personatges, els obliga a constants canvis que realitzen amb una rapidesa impressionant. Magnífica la posada en escena i ja no diguem les màscares que m’han semblat genials. A mi de totes maneres mai m’ha agradat aquest tipus d’humor o Tricicle o Vol-Ras el que ha fet que no sortís tot arrodonit, però repeteixo és a mi, perquè al que si li agrada aquest gènere crec que gaudirà d’aquest espectacle al 100%

  03/02/2016