Todo lo que necesitas para ir al teatro

Fresh Comedy: Improviciados

Improviciados es un espectáculo vertiginoso de improvisación cómica y teatral, donde los actores se enfrentan a 9 retos, 9 desafíos en los que pondrán en juego su salud, su cerebro y hasta su dignidad. Todo esto sin saber previamente qué van a interpretar. Tú propones los títulos y las situaciones y tú decides si los retos son o no superados.

Clara Lago, Rafa Villena y Dani Rovira se embarcan en este reto único donde el público tiene la primera y la última palabra.


Valoración espectadores
  • Últimament s’està fent molta cosa amb espectacles d’improvisació. Però el que he vist avui en el Condal, puc assegurar que és el millor que he vist. Dani Rovira i Rafa Villena i especialment el primer, dos crakcs damunt l’escenari. Se’ls proposen 9 reptes que han d’anar superant mitjançant la votació del públic. Tant la seva actuació com l’agilitat mental que demostren, fan que els 105 m. et passin sense adonar-te. Ja deia Rubianes que Rovira era un dels millors monologuistes i avui ho hem pogut comprovar. Clara Lago està correcta en el seu paper de presentadora/moderadora. Solament afegir que si no fos perquè estan les entrades exhaurides per a totes les sessions, repetiria perquè a més l’espectacle cada dia és totalment diferent.

    16/07/2015