Todo lo que necesitas para ir al teatro

Festival NunOff 2019

El Festival NunOff es el Festival de creación emergente de Barcelona, organizado por la asociación nunArt, que gestiona los espacios nunArt Gracia y nunArt Guinardó.

Este año el Festival se celebrará del 8 al 13 de julio en el Oratori de San Felip Neri, en la Vila de Gràcia, y contará con 17 propuestas de nueva creación, que se estrenan en el Festival y que corresponden a diferentes disciplinas: música, danza, teatro y magia.

EL SOMRIURE DE MILS D’ABRAÇADES
MULTI-DISCIPLINAR. Inspirada en el espacio, las personas y la creación que se ha acogido desde nunArt.
Lunes 8 de Julio, a partir de las 21h.

RITME AL CARRER
DANSA + RITMES URBANS. A cargo de La Banda, Street Groove.
Lunes 8 de Julio a partir de las 21h.

VITAMINA D
MÚSICA (rhythm and blues + música de autor). A cargo de Eduard Gener.
Lunes 8 de julio a partir de les 21h.

BRU FERRI + OUTKID
MÚSICA. A cargo de Bru Ferri y Rodrigo Hernandez.
Martes 9 de julio a partir de las 21h.

US BACK IN TOWN
DANZA. A cargo de Aurèlia, Amèlia y Carles.
Martes 9 de julio a partir de les 21h.

MAGALÍ SARE ENTRE CORDES
MÚSICA. A cargo de Magalí Sare.
Martes 9 de julio a partir de las 21h.

EL DÍA DE LA MARMOTA
DANZA. A cargo de Manamá Danza.
Miércoles 10 de Juliio a partir de les 21h.

EL HOMBRE BALA
ESCÉNICO. A cargo de Hombre bala (Ramon Villegas Guix).
Miércoles 10 de Julio a partir de las 21h.

TOO MANY UNIVERSES BUT MINE
MÚSICA. A cargo de Pësh. Presentación dico! 
Miércoles 10 de julio a partir de las 21h.

LA FRONTERA
TEATRE. A cargo de Asier Heredia Vaz.
Jueves 11 de julio a partir de las 21h.

TIEMPO
DANZA. A cargo de Nacho Cárcaba.
Jueves 11 de julio a partir de las 21h.

LICO y PERI
MÚSICA. A cargo de Elena Tarrats Gómez i Marc Vilajuana.
Jueves 11 de julio a partir de las 21h.

VOYAGER
DANSA. A cargo de Laura Vilar.
Viernes 12 de julio a partir de las 21h.

PARTÍCULES PARAL·LELES
TEATRO. A cargo de la Compañía The Amateurs.
Viernes 12 de Julio a partir de las 21h.

-ÍOR-
DANSA. A cargo de Marc Fernández & Matias Kuüger.
Sábado 13 de Julio a partir de las 21h.

MÀGIA AMB HUMOR
MÀGIA. A cargo de Arnau Cazes – NAIP.
Sábado 13 de julio a partir de las 21h.

LA ISLA FLOTANTE
PERFORMANCE. A cargo de La isla flotante.
Sábado 13 de Julio a partir de las 21h.


Valoración espectadores
 • Ascension A.R.

  Un excelent per la MÀGIA AMB HUMOR
  MÀGIA. de Arnau Cazes

  16/07/2019
 • Mireia Campabadal Bertran

  He de començar reconeixent que no coneixia de res aquest festival i que la sorpresa ha estat molt agradable: l’espai, la cura en l’elecció dels grups que hi participen i la peça inicial creada expressament per inaugurar l’onzena edició m’han semblat dignes d’anar-hi. Què m’hi vaig trobar? La combinació ideal d’espectacles per a tots els públics. L’ambient es respirava familiar i ple de músics gaudint d’una vetllada ben interessant i variada (tal com ja es veu en el comentari de l’espectador anterior). Només em queda per dir que és llàstima que marxi de vacances però l’any que ve comptaran, segur, amb la nostra presència. Bon festival! (alternatiu al Grec i de talent emergent, cosa que s’agraeix).

  10/07/2019
 • Aníbal Ledo Faílde
  Aníbal Ledo Faílde

  No sé si té massa sentit fer aquí una ressenya d’un festival que té com un dels incentius oferir cada dia tres espectacles diferents i per tant l’experiència pot variar molt segons les funcions que escolliu. En tot cas, volia deixar constància de les que vam gaudir dilluns, un còctel ben variat! De primer plat, una performance de dansa contemporània de la companyia NunArt que va omplir de poesia visual (especialment als duos) l’espai de la capella, tot i el nivell desigual d’alguns ballarins, amb una dramatúrgia sobre la necessitat de l’amor prou encertada. De segon, el veritable plat fort (com demostraren els rabiosos aplaudiments del públic): el joveníssim quintet de street dance, dansa hip-hop, claqué i mil estils més LA BANDA STREET GROOVE, que va electritzar literalment a tot el públic amb una contundent demostració de mestria en totes les vessants del seu difícil art de carrer, sovint menystingut per la crítica de dansa més «seriosa», que el considera menor potser perquè no deu ser fàcil trobar grups d’un nivell tan professional com aquest. Ritme trepidant, canvis constants d’estils musical i de ball, humor a dojo, un fil argumental encertat, tècnica superba, coordinació immillorable, excitants números de percussió amb tot el cos (especialment mans i peus) i fins i tot claqué actualitzat amb un toc modern i urbà, a més d’un missatge final de reivindicació de les danses urbanes i del carrer, que en el cas de grups com aquest mereixerien «sortir del ghetto» i fins i tot girar per teatres de tot el país amb una merescuda estabilitat i reconeixement del públic general. Ens vam quedar amb ganes de molt més, i dels 50 minuts del seu espectacle no en va sobrar ni un segon! Com a tercer i últim plat del menú del primer dia, el cantautor de Solsona EDUARD GENER ens va fer un tast del seu tercer CD, amb un estil proper al blues-jazz i lluint una molt bona tècnica al piano, ple de swing. Potser la veu no és el seu punt més fort, però en tot cas sí va demostrar personalitat, unes lletres amb molt humor, i sobre tot una cultura musical i influències àmplies i variades, com prova un dels temes (no recordo el títol) que ens va descobrir sonoritats inesperades i llunyanes en el tango. Felicitats a la organització del NunOff per descobrir-nos aquests nous talents veritablement emergents!

  10/07/2019
orga