Todo lo que necesitas para ir al teatro

Escenes d’una vida amb Hàmsters

Escenes d’una vida amb Hàmsters

Escenes d’una vida amb Hàmsters es una sátira sobre la maternidad escrita por Ana Bofill en una producción de la Cía. Fresquita Montes.

SINOPSIS

¿Y tú qué, no te animas? A ver si cuando quieras tener, ya no podrás … ”

¿Es cierto que, como dicen, estamos hechos para tener hijos? ¿Tenerlos sigue siendo un acto esencial e imprescindible de cada persona? ¿Nos hace más felices? A través de los ojos del Ari, la protagonista de esta historia, descubriremos las sombras de la maternidad en una comedia aparentemente absurda que nos habla de este tema sin referirse directamente a él. Si se siente presionados por un mundo que te pregunta insistentemente cuando tendrá un hijo, no te puedes perder este montaje teatral que te hará reír y reflexionar a partes iguales.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Maria Lluïsa Forcadell Berenguer

  Una proposta original per tractar un tema ens afecta a molts des de punts de vist i interessos molt diferents: una decisió difícil per als presumptes pares, una esperança apressada per als avis, proselitisme per als amics que ja han fet el pas…..

  29/03/2018
 • Òscar Marquina i Alós

  He tingut la sort de guanyar entrades a Teatre Barcelona per anar a veure l’obra «Escenes d’una vida amb hàmsters» de la companyia Fresquita Montes de la dramaturga Ana Bofill a la Sala Barts. És un espectacle teatral de sàtira sobre la maternitat amb molt d’humor. Situacions molts reals de la vida qüotidina amb una visió molt especial… una visió molt «hàmster». Molt recomenable! Gran feina!

  27/03/2018
 • Hèctor Fibla Ferrà

  Comèdia que tracta amb ironia la necessitat de tenir fills (hàmsters en l’obra) i les conseqüències que això porta. Les interpretacions són irregulars i destaca la música de viola en directe.

  26/03/2018
 • imma barba perez
  imma barba perez

  ESCENES D’UNA VIDA AMB HÀMSTERS d’Anna Bofill es va presentar ahir dins de la 22 Mostra de Teatre de Barcelona. Nosaltres havíem vist aquesta peça al Llantiol fa uns mesos i la revisió d’ahir ens va agradar encara mes perquè vam poder gaudir de detalls de text i d’interpretació.
  Ari (excel·lent Anna Bofill), és la protagonista de la història i es planteja tenir fills seguint la inèrcia de la societat en la qual viu. Una comèdia que ens parla del tema i on la protagonista imagina les conseqüències que aquesta decisió pot tenir a la seva relació de parella i sobre ella mateixa. Una proposta per riure i reflexionar.
  Molt bona posada en escena i bones interpretacions d’Ana Bofill, Iván Caelles, Maite Morillo, Sara Schkot, Clara Sellés i Úrsula Amargós que acompanya amb la viola determinats moments de la peça.

  19/10/2017
 • Josep Oliva Sasé

  Avui al Llantiol, una sala a la qual havia anat moltíssim i feia temps que no ho feia, he pogut veure aquesta obra de la dramaturga Ana Bofill que interpreta la Cia Fresquita Montes. Ens parla de forma fresca i amb moments molt divertits i amb un llenguatge que sembla absurd però que té un rerefons d’un fet real, la maternitat. Aquesta maternitat que vista per tota la societat sembla que sigui una obligació, fa que canviï la seva vida i converteixi l’oci, les seves xerrades amb amigues i el seu temps lliure en molts casos a la deixadesa i l’abandó. M’ha agradat molt i m’ha arribat el gir que dóna al final l’obra, que passa de la comèdia a un monòleg dramàtic i carregat de reflexions. Magnífica interpretació a càrrec de la pròpia Ana Bofill i les actrius Maite Morillo, Laia Sánchez, Sara Schkot, l´actor Benjamin Iborra i Úrsula Amargós a la viola, i que tots ells s’han diplomat en Art Dramàtic fa poc. Ja s’ha vist en diferents sales i espero la segueixin representant, i si és així i voleu passar una bona estona no dubteu en anar a veure-la

  18/05/2017