Todo lo que necesitas para ir al teatro

El secret de la Lloll

El secret de la Lloll

Este es un cuento teatralizado, una historia romántica de un conde francés y una cupletista catalana llena de aventuras, sorpresas y locuras. Un espectáculo fresco y divertido, donde la Lloll hace todos los papeles del auca y despliega su oficio y su arte como gran show-woman.

SINOPSIS

Este espectáculo es mucho más que un monólogo teatralizado. Desde un charlestón, pasando por un cancán hasta un rock o un tema de cabaret, encontraremos un buen surtido de estilos musicales en esta historia de suspense en la que conviven personajes muy variados y alguno muy actual.

Veremos a la Lloll seduciéndonos con todo su gran talento para la comedia, el canto, el baile, la parodia y la capacidad de emocionar. Olvidaremos penas y preocupaciones y quizás al final nos preguntaremos si todo esto que nos cuenta es o no ficción, pero como dice el cuento … quizás sí, quizás no …

Vídeo

Fotos

El secret de la LlollEl secret de la LlollEl secret de la Lloll

Valoración espectadores

 • Josep M

  Esplèndid espectacle d’una artista que es trobava molt a faltar.
  El seu talent és enorme, la seva versatilitat, la profunditat de la llengua, la imaginació i la capacitat d’entretenir amb molt categoria….immenses.

  28/04/2018

 • 12345

  Marta Turu

  Llums i càmeres, que la Lloll no necessita pas l’acció… La hi posa tota ella! Com un remolí, s’apodera de l’escenari més íntim del Club Capitol per explicar-nos, amb sigil·li i sense massa discreció, un secret. Una història, de fet.

  Acompanyada per un piano i oportuns jocs de llums i sons, és tan expressiva que no necessita més atrezzo que la seva naturalitat. Si bé al principi vaig témer una mica de lentitud en el transcurs de la narració, ràpidament emprèn un ritme àgil i divertit, amb constants episodis musicals i humorístics. I no es pot negar que un humor tan sincer com el seu, en els temps actuals, és igual d’arriscat que necessari… I benvingut!

  Per a tota la família, els somriures són encomanadissos i els llargs aplaudiments del final de l’espectacle, ben merescuts.

  26/04/2018

 • 12345

  núria garcia ridao

  Genial, repetirem segur! Una estona molt amena amb la Lloll.

  22/04/2018

 • 12345

  Cristina Canals Sanchez

  La Lloll m’ha captivat. Un espectacle magnífic de principi a fi

  10/04/2018

 • 12345

  Alba Palahí

  El secret és el d’una gran show-woman que amb un monòleg i l’ajuda d’una pianista i un percusionista ens explica una història d’amor, tot adaptant cançons conegudes.
  Una hora i mitja per riure i admirar el talent creatiu i musical d’una divertida i compromesa Lloll que sap guanyar-se el públic a cada esceena.

  09/04/2018

 • 12345

  Noemí Benaches

  Una comèdia romàntica amb misteri. La Lloll, impressionant! Una crack! Genial per passar una tarda divertida.

  09/04/2018

 • Marta Sellés

  Fantàstic hem passat una bona tarda. Recomanable per riure una estona i endinsar-te dins el conte. Una bona teràpia d’humor per aquests moments que vivim….Lloll has estat superbé i quines cares que poses !!! Jajajjaja.

  07/04/2018

 • 12345

  Rosa Duacastilla Soler

  Ens ha agradat molt.
  Molt bon treball.
  La recomanem

  06/04/2018

 • 12345

  Esther Santamaria clemente

  Me ha encantado la obra. Iba sin muchas expectativas y me ha sorprendido gratamente. La loll me ha cautivado y me ha hecho sumergirme en la historia q nos contaba totalmente. Ole su expresividad, su voz y su humor.
  Menos es más. Las obras sencillas pero hechas con amor y sensibilidad como es el caso, no tienen precio. Gracias por hacerme pasar 70 minutos con la sonrisa en la cara. Chapeau.

  06/04/2018

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  La Lloll se lo guisa y se lo come.
  Ella actúa, ella canta, ella baila. Ella lo hace todo!
  Obra para fans absolutos de la cómica catalana. Seguro que disfrutarán mucho del cuento simplista acompañado de versiones de canciones de grandes musicales.
  A mí me ha parecido la cosa un poco floja. E incluso me ha parecido notar a la Lloll un tanto desganada… Pero serán cosas mias… jajajaja

  05/04/2018

 • 12345

  Òscar Marquina i Alós

  El secret de la Lloll no sé quin és però ella segueix a tope dalt dels escenaris. Canta, balla i fa riure en un espectacle molt recomenable.

  05/04/2018

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Avui al Club Capitol he pogut gaudir i molt amb aquest espectacle amb guió i direcció de Lloll Bertran. Un musical amb aires de cabaret, un monòleg teatralitzat, un conte d’un comte francès que s’enamora d’una cupletista, doncs sí l’espectacle és tot això i molt més. Acompanyada al piano per la Ariadna Cabiró i a altres instruments i efectes sonors per Eduard Autonell, la Lloll de manera àgil, dinàmica, amb la seva capacitat de connectar amb el públic i amb els seus dots de show-woman, ens va narrant a través de cançons de tots els estils, foxtrot, cuplets, can can i posant-se en la pell de nou personatges, la història del comte i la cupletista amb una càrrega d’humor brutal. Si voleu desconnectar i passar una estona molt però molt divertida, no us ho perdeu.

  01/04/2018