Todo lo que necesitas para ir al teatro

Confessions de dones de 30

Confessions de dones de 30

Confessions de dones de 30 és una comèdia on tres actrius ens parlen dels problemes femenins més comuns un cop superada la barrera dels 30 anys, quan inevitablement comences a sentir aquella angoixant pressió social de saber que tot ha de ser ara o mai: has de triomfar ara o mai, has de tenir un fill ara o mai, has d’aconseguir un home ara, o ara!

Vídeo
Fotos

Valoración espectadores
 • Sandra Llagostera

  Jo hi vaig anar ahir gràcies a que em van tocar dues de les entrades que es sortejaven, i em va encantar! Hi vaig anar amb la meva parella i vaig pensar que potser ell al ser home s’avorriria o algo així, però la veritat és que també va riure força i al sortir va dir que l’havia gaudit molt. Animeu-vos a anar-hi que està molt divertida tant per a nosaltres com per a ells!

  25/04/2015
 • LAIA PARIS LAZARO
  LAIA PARIS LAZARO

  Un no parar de riure des del minut u, les tres actrius estan esplèndides! Al principi et penses que anirà d’una manera, i a la mitat de l’espectacle fa un gir que s’agraeix molt! La història molt divertida i molt ben trobada. La recomano totalment! Ideal per anar amb amigues a passar una bona estona.

  25/04/2015
 • Mercè Saiz

  La vaig veure al desembre a Madrid i em va agradar bastant, situacions divertides que passem les dones.

  13/04/2015