Todo lo que necesitas para ir al teatro

Messi10 by Cirque du Soleil

Messi10 by Cirque du Soleil

Cirque du Soleil torna amb la seva carpa amb Luzia, una festa de llum i pluja, surrealista i vibrant inspirada en el màgic univers de Mèxic! Des del 17 de març fins al 10 d’abril de 2022. Entrades aquí.

El Cirque lleva Soleil presenta su espectáculo de circo basado en la vida y trayectoria deportiva de Leo MessiMessi10 by Cirque du Soleil es el primer espectáculo de la compañía inspirado en un deportista y la primera vez que estrena un montaje de este tamaño fuera de Canadá.

Sinopsis

Messi 10 by Cirque du Soleil es una experiencia alucinante e inspiradora para los fans que traduce acrobáticamente el atletismo, la devoción y la superación que combinan al mundo del fútbol con el del circo, celebrando al mejor fútbol de nuestro tiempo.

Messi 10 by Cirque du Soleil cuenta la historia de un joven con la incansable ambición de superar cualquier obstáculo para llegar a ser el mejor número 10 del mundo. El show explora todos los elementos de su éxito para crear un universo en el que la grandeza se alcanza cada vez que uno se cae y se levanta en el camino de lo imposible.

Un elenco de 46 artistas guiará al público y los fans en un recorrido vertiginoso de 90 minutos de adrenalina que combina una performance física deslumbrante con una sorpresa poética impensada, y una banda sonora vibrante como telón de fondo.

Vídeo
Fotos

Valoración espectadores
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola

  Per a mí, la part del circ, amb els extraordinaris artistes de la companyia canadenca, no acaba d’amalgamar-se amb la temàtica Messi. Acabes passant-t’ho bé, com sempre, amb els salts arriscats, els funambulismes, antipodismes i acrobàcies i preguntant-te què hi fa allà al mig tot aquell culte a la personalitat de l’argentí, que sembla que hi sigui amb calçador. Més enllà de les jugades de Messi i altres vídeos menys realistes que es projecten en les enormes pantalles d’una impagable funcionalitat, els tòtems d’una funció amb molt joc aeri i amb una posada en escena força discotequera (tan pels llums com la banda sonora vibrant com a telò de fons), són les coreografies i alguns dels exercicis com el del lleó xinès, les posicions impossibles del contorsionista que gira el cap com la nena de L’exorcista i provoca un esglai en tot el públic, l’equilibri de la funambulista o els vols de la troupe d’acròbates.
  El circ, doncs, és el millor d’un espectacle que per a mí ha resultat decebedor pel que fa a la factura artística, impròpia, tot s’ha de dir, d’un muntatge dels bons del Cirque du Soleil. Podeu dir-me vella peròi jo trobo molt a faltar els grans números de trapezi i de acrobàcies que sí que hi havia en els seus primers espectacles com Alegria o Saltimbanco. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/11/03/messi10-by-cirque-du-soleil/

  03/11/2019
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Un montaje del Cirque Du Soleil sobre un astro mundial del fútbol…
  No soy demasiado futbolero y no me llamaba la atención pero el recordar como he disfrutado de todos los espectáculos de esta compañía me decidió a acudir de nuevo a su carpa instalada en el Forum!
  Y menos mal! El espectáculo es impresionante. Un homenaje a Messi pero también al circo y a la espectacularidad!
  Sin duda la primera parte me emocionó mucho más que la segunda. No voy a hacer spoiler, pero el número del jugador que simula que le han hecho daño en una falta pasará a ser uno de los números que más le han impactado y más he tenido que apartar la mirada del show para no desmayarme jajajaja
  Enhorabuena!! Lo habéis vuelto a hacer

  19/10/2019
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Tres cuartos de hora antes del inicio de todas las funciones, en el Foyer, tiene lugar una sesión formativa gratuita con la información básica de la ópera así como un resumen argumental

  19/10/2019
 • Alba Palahí

  La coreografia i la plasticitat de l’espectacle són fascinants, el desplegament de mitjans, espectacular, i les actuacions i les habilitats dels actors, impressionants i molts cops fins i tot sobrehumanes. Difícil no quedar fascinat i emocionat davant d’una producció d’aquestes dimensions. Un gran espectacle per a tots els públics per gaudir i recordar!
  Dit això, però, el fet que una producció tan gran com Cirque du Soleil, focalitzi tota l’atenció en un fet tan concret com és aquest mite del futbol, li fa perdre molta riquesa de matisos, sobretot musicals, conceptuals i plàstics, que són el que fan que la companyia respiri aquesta atmosfera màgica i onírica tan especial.

  16/10/2019
 • FERMI PUIG LLINARES

  L’escenografia i els acrobates son d’un altíssim nivell, cal destacar algunes actuacions que no vull detallar per que no es perdi el factor sorpresa. Us aseguro que n’hi ha alguns dignes de recordar. i que fins i tot et fan patir de la dificultat que tenen. Felicitats per la feina feta al Cirque du Soleil i vull destacar el detall de fer part de la presentació en llengua catalana, cosa que gent nascuada aqui (com ja vaig comentar amb el Mago Pop) ni es digna a dir bona nit.

  13/10/2019
Artículos relacionados
Cirque du Soleil desvela los secretos del espectáculo sobre Messi

Cirque du Soleil desvela los secretos del espectáculo sobre Messi

10 septiembre 2019

El Cirque du Soleil ya ha desembarcado en el Parc del Fòrum para montar el espectáculo Messi 10 by Cirque du Soleil, la nueva obra de la compañía de circo […]

El espectáculo del Cirque du Soleil dedicado a Messi se estrenará en Barcelona el 10 de octubre

El espectáculo del Cirque du Soleil dedicado a Messi se estrenará en Barcelona el 10 de octubre

20 junio 2019

El Cirque du Soleil ha presentado su anunciado espectáculo de circo basado en la vida y trayectoria deportiva de Leo Messi. Se titulará Messi 10 y es el primer espectáculo de la […]