Todo lo que necesitas para ir al teatro

Bomber(s)

Bomber(s)

Es una chica mentalmente limitada. Dicen que es una chica mentalmente limitada. Ella se montó una historia de amor con un bombero atractivo. Como se puede decir ‘no’ si no se encuentran las palabras para hacerlo? Una obra a puerta cerrada terrible y perturbadora.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Lioba

  M’ha agradat tot. El text, la interpretació, la posada en escena… Brutal!

  05/12/2020
 • san
  san

  Genial historia,muy bien interpretada.Todo el publico en pie hoy.

  05/05/2019
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola

  Teatre en majúscules. Quan hi ha un excel·lent text i dos monstres dalt l’escenari …. no es necessita res més que un tros de fusta com a decorat. Impecable posada en escena. Un espectacle colpidor que posa en escena sense eufemismes i dient les coses pel seu nom tres temàtiques: sexe, consentiment i discapacitat psíquica, i ho fa sense grolleries, violència, provocacions ni moralines provocant sobre el espectador una muntanya russa de sentiments. Per a mi sens dubte una de les millors obres que he vist aquesta temporada. Una impresindible!!! https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/04/20/bomber-s/

  20/04/2019
 • Josep Oliva Sasé

  Ahir vaig estar al Teatre Akademia veient aquesta obra del francès Jean Benoît Patricot que ha traduït i dirigeix ​​Jordi Vilà. Un text que tracta amb cruesa i sense embuts dos temes desgraciadament molt actuals, l’abús sexual individual o en grup amb l’agreujant que la víctima pateix una disminució psíquica i d’altra banda la reprotxable actuació de la justícia. No vull desvetllar més perquè visqueu com jo ho vaig fer ahir, tota la muntanya russa de sentiments que van de la incomoditat a la tendresa, el rebuig, la impotència i que t´acaba generant odi. Per a mi sens dubte una de les millors obres que he vist aquesta temporada. Pel que fa a la interpretació Mariantònia Salas i aquí si que dic que és el millor treball que he vist aquest any, i pel qual va ser guardonada el 2017 amb el premi d’Arts Escèniques a la millor interpretació femenina a les Illes Balears, està magistral. Espero i desitjo veure el seu nom als Butaca, Crítica o Max. Amb això no vull desmerèixer la feina impecable de Salvador Miralles. Ahir a més vam poder conèixer a l’autor que es trobava entre el públic. Recomanable no, imprescindible.

  20/04/2019
 • Capitano Spavento
  Capitano Spavento

  La interpretación de Mariantònia Salas es antológica. Lo más real, humano y vivo que puedes ver esta temporada. Una joya, un momento mayúsculo. Es tanta la verosimilitud y la humanidad que deprende durante toda la obra que te hace ignorar algunos pasajes algo gruesos de la dirección. Él es impecable sin duda, pero ella está en un tono muy difícil de alcanzar ¡Id a verla mientras arde en el Akademia!

  17/04/2019
Artículos relacionados
El Teatre Akadèmia aborda el machismo social con la contemporánea 'Bomber(s)'

El Teatre Akadèmia aborda el machismo social con la contemporánea 'Bomber(s)'

18 abril 2019

Abuso, consentimiento, deseo, desdén, amor… El Teatre Akadèmia presenta Bomber(s) un texto de Jean-Benoît Patricot (PompierS) traducido y dirigido por Jordi Vilà que explora muchos temas sórdidos y crudos a partir de la relación de una joven con discapacidad y […]