Boig per tu, el musical de Sau

Boig per tu, el musical de Sau

El musical de Sau ‘Boig per tu’ en el Teatre Borràs

Un grupo de jóvenes se encuentran justo acabado el curso escolar, y encaran un verano en el cual las circunstancias los pondrán frente a un mundo nuevo: el paso a una cierta madurez sentimental que los marcará el futuro más inmediato. Con la excusa de organizar una fiesta de aniversario, el grupo de amigos se encuentran, charlan, discuten, ríen y sobre todo cantan sus miedos y alegrías, sus deseos y, en el fondo, su temor a avanzar hacia la madurez. Desengaños amorosos, reafirmación de la amistad y el retrato de una juventud que existe y que muy pocas veces es descrita en teatro o cine: la juventud sana y positiva, alejada de alcohol y drogas; la que estudia, la que busca un lugar en la sociedad, la que utiliza el sentido del humor como antídoto de la melancolía y la tristeza.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Sandra Perez

  I els qui compareu la obra de Cop de Rock amb la de boig per tu jo les he vist les dues i no m’he ficat a comparar. Els actors tots ho fan genial que és em el que amb quedo jo.

  17/03/2014
 • Sandra Perez

  Hola ahir diumenge 15 de Març vaig anar a veure el musical Boig per tu.
  Ha mi personalment em va agradar però tampoc era el que m’esperava.
  Em va sorprendré molt que el musical estigues enfocat en el temps actual li faltava argument, uns protagonista i cançons molt bones que van marca un abans i un desprès en el Grup Sau i la música en català.
  El vestuari semblava tret d’un mercat, els decorat senzill i sense molta relació en molts moments i las coreografies molt fluixes.
  Cal dir que de tot això els actors no en tenen cap culpa! Em van agradar molt tots en general però sobretot el Riki la Laia i la amiga de la laia ( vaig riure molt).
  En algun moment el Sebas va desafinar que ha tots en pot passar. Molt bones imatges al final.
  Si el musical era un tribut a Sau o Carles Sabater de debò que no ha sigut la meva percepció si és ves volgut així el musical tindria que be explicat una mica la historia del grup enfocada a la època. El preu de les entrades en relació a la obra és card.
  Només es una opinió.

  17/03/2014
 • Maria Gili

  Hola, no acostumo a escriure però aquest cop no me’n he pogut estar ja que com diu la Diana no sé quin musical heu vist començant perquè l’Ona Pla no va arribar ni a estrenar s a Vic i perquè no hi ha res pitjor que anar a veure un espectacle basant-se en un altre ja vist i, amb el principi que si és de Dagoll Dagom és bo i si no ho és ja es qüestiona…
  Els espectacles de dagoll dagom són tan bons com ho poden ser d’altres, o no…..el què passa és que com tot en la vida tot depen del gust de qui el veu, de les espectatives i també del moment personal en el que arriba…
  És evident que pot agradar o no però si m’agradaria que fóssim curosos a l’hora de donar «opinió» perquè són això, opinions i a partir d’aquí considerar la llibertat de recomenar o enfonsar em sembla molt agoserat, la veritat.
  A mi particularment m’ha agradat, i, sincerament molt i destaco per sobre de tot la feina dels actors i músics en directe. No donaré la meva opinió de Cop de Rock perquè no és el que toca però en qualsevol cas penso que no es poden comparar i el que menys es pot fer és comparar companyies.

  13/02/2014
 • Diana Contreras

  Yolanda Fernández: Hem sap greu comunicar-te que l’adorable Ona Pla com tu dius, no actua a » Boig per tu el musical» com podràs veure al programa o a la pàgina web del musical! Va deixar el projecte durant els assajos! Així que nose quina funció has vist! xD

  08/12/2013
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Personalmente me he llevado un chasco.
  Supongo que estaré mal acostumbrado a los musicales de calidad y hoy cuando he salido del teatro me he sentido un poco estafado.
  Por el precio de las entradas pensaba que iba a ver algo con mucha más caliad de la que he visto. Los actores eran correctos y tienen grandes voces pero les faltaba mucho ensayo, la escenografía demasiado austera, el sonido mal acoplado, la historia muy infantil/juvenil lleno de personajes esterotipados pasados de moda.
  La verdad es que no dan ganas de recomendarla…

  05/12/2013
 • EDUARD LI LOPEZ

  Sincerament, m’esperava molt més.
  Tenia en referència el fantàstic musical «Cop de Rock» en ment, abans danar a veure aquest, i esperava que, pel preu, fos molt similar.
  Vaig trobar un guió fluix, i les veus molt desafinades.
  Tanmateix no em van transmetre ni emocions ni sensacions i, al públic ja es veia, que, menys a les cançons més conegudes, no participava.
  Us convido a veure’l, però, sense imaginar que s’assembla al de Dagoll Dagom.

  29/11/2013
  • EDUARD LI LOPEZ

   Ep!!! que consti que faig referència a Vic, no sé si ara serà millor!

   29/11/2013
  • Yolanda Fernández
   Yolanda Fernández

   No pots comparar un muntatge de gran format com va ser «Cop de Rock», produit per la magnífica companyia Dagoll Dagom, amb aquest musical. Que d’acord… que si… es tracta d’una obra dirigida per Ricard Reguant i això ja t’asegura que l’obra tindrà cert nivell però no té res a veure Dagoll Dagom amb ell (no mesclis una cosa amb l’altre). Jo encara no he vist «Boig per tu» i, per tant, això que dius de les veus i el guió no puc opinar… però d’entrada sé que no em trobaré amb grans escenografies (i tampoc pretenc que així sigui). És un musical molt més auster i potser costa més connectar les emocions però segur que té coses bones, no? La història? La interpretació? A mi em posen a Ferran González en escena i segur que no puc dir res negatiu d’ell.

   02/12/2013
Artículos relacionados

"Boig per tu" homenatja Carles Sabater

5 febrero 2014

EL PROPER DIJOUS 13 DE FEBRER, 15è ANIVERSARI DE LA MORT DE CARLES SABATER, ES FARÀ UNA FUNCIÓ ESPECIAL EN RECORD AL CANTANT DE SAU  El proper 16 de febrer […]