Todo lo que necesitas para ir al teatro

ARA

Una obra de teatro de nueva dramaturgia inspirada en hechos reales. Una madre, una hija y unas memorias nos transportan a una vida de emociones silenciadas.

SINOPSIS

“Yo en la Bisbal lo tenía todo: una vida bastante fácil y tranquila. Creo que aquello era la felicidad. Pero no entendí el daño que podía llegar a hacer la soledad hasta que estuve en Barcelona, con la guerra. La vida se me escapó de las manos. Dejo escrita mi historia porque me merezco que se sepa la verdad y yo ahora ya no puedo explicarla”.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Un petit regal.

  ARA és una mostra del inmens talent emergent del jovent en les arts escèniques. Tant la direcció i guió de Gisela Saló que presenta un ventall de diferents recursos teatrals.

  Josep de Font, Paula Arbós i Marina Mulet i Gayà destaquen com actors. I la veterana Jesus Andany qui demostra la seva experiència teatral.

  El vestuari a mans de Sònia Masuda (qui també mostra versatilitat com a actriu com a dos petits personatges a l’obra) i Ariadna Illan està totalment detallat i t’ajuda a tornar enrera al temps dels nostres avis.

  Ideal per a tot mena de públic.

  05/02/2016
 • Una deliciosa història enmarcada en la època dels nostres avis, que ens recorda com van haver de viure el dia a dia de la guerra i sobretot, ls consequències de tanta gent que van haver de sofrir la separació forçosa.

  La música en directe t’acompanya en el transcurs de la història i et fa viure cada moment des del punt de vista dels protagonistes.

  Una bonica manera de mantenir la memòria històrica de Catalunya i Espanya.

  02/02/2016
 • Una trama trepidant d»amor i desamor.

  02/02/2016
 • Una història preciosa, explicada amb l’amor, el tacte, l’elegància i la senzillesa d’un equip molt jove. Estic contenta d’haver-hi anat. Us la recomano. La música en directe de piano i guitarra acompanya la història de la Teresa (la protagonista) des del seu inici. Una banda sonora creada especialment per l’obra, que ajuda a endinsar-nos en la història, subtilment, poquet a poquet.
  Molt ben interpretada.
  No us deixarà indiferents, fa que pensar. Fins el 7 de febrer!

  02/02/2016
 • Emocionant història que t’enganxa fins al final!

  02/02/2016
 • Molt Bona

  23/01/2016