Todo lo que necesitas para ir al teatro

94 minuts

94 minuts

En 94 minuts, una dramaturga escribe sobre el amor perfecto. Seleccionará un sujeto de estudio y aplicará patrones probados empíricamente en relaciones de éxito. Dos actores ensayan una obra sobre una dramaturga escribiendo sobre el amor. Algo surge entre ellos. ¿Actores o personajes? ¿Se puede crear artificialmente el amor? Una obra sobre los límites de ficción y realidad.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
 • Hebert

  94 minuts vol, i ho aocnsegueix!, fugirdels tòpics pel que fa a les relacions de parella, començant pel buscar-ne. Objectiu ben difícil, que tot està dit. Sílvia Navarro opta per apropar-se a l’amor des d’una vessant científica. Què són els sentiments sinó reaccions químiques, drogues del cervell, connexions neuronals…?
  Una dramaturga vol fer una obra sobre l’amor perfecte. Només cal posar en practica els postulats científics. Acorda amb un noi fer d’animals de laboratori: seran parella el temps que la ciencia diu que dura l’amor. Ni més ni menys. I com a un laboratori, tot estarà mesurat, explicat fredament i recullit i res no pot sortir del previst. Un experiment en tota regla. Com actuaríem en una relació que té un compte enrere? Realment els sentiments són tan medibles i condicionables? No hi ha lloc per res càlid?

  L’Anna Carreño i l’Adrià Diaz ens guanyen ràpid. Propers, reals, fràgils, còmplices… a un text tan intel·ligent com divertit i que amaga més d’un punt gens dolç.

  18/12/2017
 • No us enganyaré, a l’Àtic22 hi fa un fred de collons. I això juga en contra de l’espectacle, que es fa més llarg del que ja és. Tot i així et text es guai. Desperta l’interès i et fa enamorar dels dos acotrs: tot i que ell està millor que ella. Una bona opció per un vespre de teatre. La meva puntuació 7/10.

  13/12/2017