Todo lo que necesitas para ir al teatro

Shakespeare, la nodriza y su perro

El humor es el cristal a través del cual hemos escogido explicar la historia. Este monólogo explica la historia de Angélica, la nodriza de Julieta y la relación con ella. Nuestra historia empieza donde la dejó Shakespeare: con la muerte de Julieta. ¿Cómo sobrevivir a una relación filial cuando el más joven se ha ido? ¿Cual ha sido el error de la nodriza para que Julieta le oculte su plan? ¿Cómo pedirle perdón ahora que ya no está?

Desde su perspectiva, la nodriza habla de la timidez de Julieta, los caprichos de la adolescencia, los secretos de la relación con Romeo… Y de sus propias vivencias: la alegría de su boda con Roberto, la ansiedad de la primera noche, la picardía de querer revivir el placer conocido… Un único legado para Julieta: la felicidad llega con el amor.
Un acontecimiento inesperado la pondrá entre las cuerdas ante su necesidad de ser perdonada. Y con ello, la gran dificultad: para ser perdonado, hay que poder perdonar.

 

Vídeo

Valoración espectadores
 • Maria Casanovas

  Impressionant el cocktail d’emocions que aquesta actriu ens fa viure en tan sols una hora.
  La simplicitat de la posada en escena magnifica encara més les grans qualitats interpretatives de Verónica Isola.
  Veiem com no calen grans floritures per a gaudir d’una gran obra, n’hi ha prou amb un violoncel i una intèrpret que ens condueix dolçament per la tragicomèdia .

  Els vestits i mocadors emprats a la obra aporten a l’escena els colors que et condueixen subtilment a l’época de’n Romeo i Julieta.
  Molt recomanable per a gaudir d’un Shakespeare diferent als que hagueu vist mai.

  12/04/2015
 • nuria mañach ferris

  Maravilloso monólogo con diferentes y variadas emociones y un escenario con un colorido y música excepcional.
  Totalmente recomendable.

  11/04/2015
 • Jaume Boldú Guillaumet

  Obra molt recomanable per veure com diferents estats d’ànim, sentiments, emocions i personatges se succeeixen per obra (i gràcia) de la Verònica Isola.

  10/04/2015
 • Xavier Sala

  Vaig anar a la Nau Ivanow no gaire convençut, és lluny del centre i no sóc un gran consumidor de teatre. Les poques vegades que vaig a veure una obra la proposta no em convenç, i acabo per no disfrutar-ho. Els meus presagis eren erronis, per sort, i així com creia que em penediria d’haver-hi anat, vaig sortir pensant que me n’hagués penedit molt de no haver-la vist.

  Un cop apagades les llums i els focos de l’escenari encesos, el públic queda recollit, immers en la senzilla però bella posada en escena. Aquí descobrim un violoncel (magnífic Nico Cobo), més enllà una pantalla, davant nostre la «Nodriza», que ens va presentant tots els personatges i la trama.

  Durant tota l’obra a l’escenari només hi ha una actriu, Verónica Isola, però ens interpreta un reguitzell de personatges cadascú amb el seu caràcter propi, dels que en surt un espectacle dinàmic, profund i per moments emotiu, que d’altra manera no s’aconseguiria.

  El món de Shakespeare és el leitmotiv de tota l’obra, i particularment la història de Romeo i Julieta, que en algun moment Vero Isola ens fa reviure amb tota la seva màgia i dramatisme.

  10/04/2015
 • Juergen Jaeger

  fantastico interpretacion.

  Es un monologo pero lleno de personajes

  10/04/2015