Concurs: Démodés

TEATRE_BARCELONA-Demodes-CONCURS

Teatre Barcelona i La Seca Espai Brossa us volen convidar a assistir a veure l’espectacle Demodés. Disposem de 4 entrades dobles.

L’ESPECTACLE: DÉMODÉS

El proper dia 19 de febrer s’estrena Démodés de Leandre i Cia. La Tal a La Seca, i es podrà veure a la sala Joan Brossa fins al 15 de març. Démodés és un espectacle de pallassos signat pel prestigiós clown català Leandre, a qui recenment li han condecit recentment el Premi Ciutat de Barcelona de Circ 2014.

L’espectacle narra la història de tres pallassos perduts, fets fora per un món que canvia, que donen a l’espectador l’oportunitat de conèixer la persona que s’amaga sota el nas vermell i descobrir, igualment, el pallasso darrere la persona. Es tracta, doncs, d’una tragicomèdia sobre la fi d’uns còmics, d’un imaginari col·lectiu. Una narració en llenguatge de clown clàssic i un intent de compartir allò que els pallassos ens han deixat a la memòria.

Podeu llegir tota la informació sobre aquest espectacle aquí.

EL SORTEIG: 4 ENTRADES DOBLES

Disposem de 4 entrades dobles, dos per l’estrena el dimecres 19 de febrer i dos per l’endemà, el dijous 20 de febrer.

Per participar només heu de fer marcar “Vull veure” a la fitxa de l’espectacle. Teniu temps fins al dilluns 17 de febrer. Per poder fer-ho cal ser usuari registrat. Si encara no ets membre del Club TBpots fer-ho aquí.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer el dimarts 18 de febrer en aquest mateix espai i els guanyadors seran informats via mail. 

TENIM GUANYADORS!

Núria R. i Núria R. han guanyat una entrada doble cadascuna per a l’estrena el dia 19. Jaume F. i Mar S. per a la funció de l’endemà. Enhorabona a tots!

Participantes
¡Enlace copiado!