Concurs "Ball d'hivern"

Sortegem entrades per un espectacle que proposa un doble contacte amb l’escena, afegint al directe la comunicació entre públic i personatges a través de Twitter.

TEATRE_BARCELONA_BALL_D'HIVERN_LA_VILELLA_POBLESECUn ball etern que ens transporta a un espai irreal però alhora molt proper: l’hivern dins nostre. 5 personatges de diferents èpoques atrapats en un ball intenten fugir d’allò que un dia els va portar a entrar-hi. Tot esperant una seguretat que els permeti sortir i recuperar allò que un dia van deixar aturat – la seva vida – segueixen ballant. Ja només queda ballar al ritme que toqui, abandonar-se. 5 testimonis al voltant d’una sola idea: per què l’hivern s’instala dins nostre? Què tenen en comú el 1714 amb la 1a Guerra Mundial? I George Orwell amb 1714? I nosaltres amb tot això? I si el ritme és parés?

Es recomana als espectadors seguir Pol Bells al facebook (Pol Bells) i al twitter (@PolBells) ja que és una part més de l’obra.

El concurs, 3 entrades dobles

Disposem de 3 entrades dobles per poder assistir-hi el dissabte 18 de gener a les 21:00h.

Les entrades es sortejaran entre tots els usuaris de Teatre Barcelona que responguin al Facebook, Twitter (amb el hashtag #BalldHivernTB) o com a comentari en aquest article la següent pregunta:

  • A QUIN USUARI DE TWITTER TREURIES A BALLAR?

Pot ser un amic o familiar, algún famós que t’agradi o fins i tot (i si et van les experiències fortes) el mateix @marianorajoy. Tu tries!

Recorda d’enviar un CORREU ELECTRÒNIC a comunicacio@teatrebarcelona.com amb el teu nom complet per tal que poguem avisar-te si resultes guanyador/a.

El sorteig es realitzarà amb la plataforma Random.Org i el resultat es donarà a conèixer el divendres 17 de gener en aquest mateix espai i els guanyadors seran informats via mail. 

Si no confieu en la vostra sort, podeu comprar ja la vostra entrada aquí:

Participantes
  • Montse Serra Campos
    24/01/2014
  • Núria Rius Barrufet
    14/01/2014
  • Xus Mas
    14/01/2014
¡Enlace copiado!